Dodaj do ulubionych

W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ...

• Gość: MK Przecież to niemiecka sieć !!! IP: *.efuzja.net.pl 02.06.11, 11:04
      Być może odkrywam 'aamerykę' ale T-Mobile to sieć NIEMIECKA !!!
      Jest to spółka córka niemieckiego Deutsche Telekom AG .

• Gość: podatnik Re: Przecież to niemiecka sieć !!! IP: *.uznam.net.pl 02.06.11, 11:17
        No i co z tego, że niemiecka? W takim razie w Polsce szybko zbankrutują bo Polak-katolik-alkoholik nie będzie miał u nich telefonu. Zresztą... będą dawać abonament takim na zasiłku?
      • Gość: Polak Re: Przecież to niemiecka sieć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 11:27
        Niemiecka sieć to niemiecka jakość. Tak tylko kusisz :)
    • Gość: małs juz wam polaki wsplczuje IP: 78.147.132.* 02.06.11, 11:09
      znowu was w wala obia hihi
      • apofix Oferta bardzo dobra może nawet przełomowa 02.06.11, 11:27
        A jak komuś nie pasuje, zostanie przy tym co jest. Zainteresowanym radzę zwrócić uwagę na ofertę prepaid (2 karty) oraz abonament za 39/49 zł z nielimitowanymi połączeniami w sieci T-Mobile w Polsce i na świecie oraz w przypadku 49 zł nielimitowanym internetem (lejek prędkości przy 100MB)
      • Gość: jaa Re: juz wam polaki wsplczuje IP: *.centertel.pl 02.06.11, 11:30
        w Erze jest drogo ! Orange jest tańszy
      • Gość: Polak Zobacz sobie ceny abonamentów na zachodzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 11:31
        39 zł miesięcznie za nielimitowane połączenia do wszystkich w T-Mobile na świecie (a więc też w Erze). Pozwól, że przeliczę. To jest 9,5 euro. Zobacz sobie ceny abonamentów na zachodzie, jak mówisz, że to drogo!!!
    • Gość: wielebny Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 11:23
      Moim zdaniem oferta jest super. Dla przykładu pierwsza opcja z brzegu- płacisz 39zł i rozmawiasz całkowicie bez limitów z wszystkimi znajomkami i rodzinką w Polsce i za granicą. Dopłacasz 9zeta i masz internet bez limitów (paczka 100mb), który jest ważny dopiero od momentu w którym pierwszy raz z niego skorzystałeś a nie od momentu zapłaty tak jak jest to wszędzie. Jeśli chcesz darmowych minut do innych sieci to są ciekawe oferty abonamentowe np. za 45 zł- 200minut do wszystkich sieci i do tego na 3miesiące nielimitowane połączenia w T-Mobile i za 9zł Sieć Rodzinną, czyli 3numery do T za free (się zrymowało nawet:))
      Nie ma co narzekać. 5 wszystko się poskłada w całość, oferta będzie bardziej poskładana i zrozumiała i dojdą pewnie cenniki z telefonami. jak dla mnie HTC Wildfire S za złotasza w abonamencie za 69zł to cud- malina. Zobaczymy jakie inne aparaty będą. Może jakieś fajne smartfoniki?!
    • Gość: Polak Drogo? Zobaczcie abonamenty na zachodzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 11:24
      39 złotych abonamentu i nielimitowane rozmowy do wszystkich w T-Mobile? To jest tylko nieco ponad 9,5 euro miesięcznie. Zobacz sobie abonamenty na zachodzie
    • mandaryna.1 W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... 02.06.11, 11:30
      Orange na kartę oferuje też mnóstwo korzystnych promocji.Np wprowadzono usługę,rozmowy do Niemiec na komórki i stacjonarn e tylko 39 gr/min.Na poczxątek euforia,a potem "Jak w Rodzinie".:)
    • ulanzalasem W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... 02.06.11, 11:32
      Czyli dla obecnych klientów nic się nie zmieni...
      Więcej minut, tańszy internet, i tańsze-lepsze modele telefonów ma np. Play (na abonament).
    • Gość: monika W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 11:34
      A ja jestem pozytywnie zaskoczona ofertą nowych prepaidów i tak taka i nie wiem o co chodzi niektórym narzekaczom. 2000 minut do T-Mobile na świecie (i Ornage w UK) za 9 zł. Jak ktoś mówi, że drogo to albo nie rozumie ale troluje.
    • Gość: ch-fu W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 11:35
      Dla przykładu podam Wam ceny jakie bedą obowiązywały od lipca tego roku. mogę powiedzieć, że teraz jest jeszcze drożej:
      Od 1. lipca tego roku do 30. czerwca 2012 roku, maksymalne stawki usług w roamingu wyniosą:
      • dla rozmów wychodzących - 1,70 zł,
      • dla rozmów przychodzących - 0,54 zł,
      • dla SMS-ów - 0,54 zł.
      Spójrzcie teraz np na ofertę roamingu T-Mobile 'Wszędzie Rozmawiaj', w której stawka za połączenia w krajach UE to tylko 0,30gr, czyli tyle ile w Polsce. To jest rewolucja i rewelacja 'kurka wodna':)
    • Gość: ap kolejny kant GW,przecież to ewidentna kryptorekla. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 11:50
      ma w zamian za ogłoszenia zamieszczane na portalu i w gazecie, a umieszczenie jej w informacyjnej części portalu ma tylko zmylić, nawiasem mówiąc oferta wcale nie jest taka super na tle innych sieci, i nic dziwnego bo i długo te promocje nie potrwają, T-Mobile nie jest w Niemczech uważana za tanią sieć a raczej nastawioną na klientów biznesowych:)
    • Gość: Gosc987 W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.pools.arcor-ip.net 02.06.11, 12:29
      Dobre, dobre rozmowy za darmo z całym światem - co za bzdury!!!!
      Kto da się na to nabrać?
    • Gość: p Gówno tam IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.06.11, 12:31
      ci sami ludzie zostali w firmie, mentalność obsługi będzie ta sama, czyli spadaj jak już podpisałeś
    • Gość: gama Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.ckzeto.com.pl 02.06.11, 12:50
      Dla mnie badziewna oferta. Mało dzwonię, do mnie dzwonią, zależy mi na niskim abonamencie. Dobrze, że kilka dni temu podpisałam nową umowę. Abonament 15 zł bez telefonu, w tym 60 darmowych minut.
    • ulanzalasem W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... 02.06.11, 12:52
      www.telepolis.pl/news.php?id=21798 Era się tym nie chwali?
    • Gość: Funnnka W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 12:52
      niech jeszcze dołożą jakiś fajny phonik za 1zł np www.mrt.pl/eportal/index.php?file=Sections&op=article&artid=34 taki Samsung ooo i będę HAPPY
    • Gość: dante_waw Nie tykam abonamentow... IP: *.airclub.pl 02.06.11, 13:05
      Przenioslem numer do Play na pre-paid, telefon kupilem w sklepie internetowym, przenioslem pol rodziny do Playa, za doladowanie mozna rozmawiac miedzy soba za darmo (Oferta "Darmowe Rozmowy i Smsy w Play") za 3 PLN wykupilem opcje "Zbieraj minuty" i za przychodzace z innych sieci mam dodatkowe minuty do wygadania. Telefon bez ograniczania sie kosztuje mnie 30 PLN miesiecznie.
      A jak mnie zdenerwuja nastepnego dnia moge byc w innej sieci i nie bede pomstowal jaki straszny ten moj operator.
      Natomiast problemy z zasiegiem w Play to mit ktory rozpowrzechniaja pracownicy oligopolu.
      • Gość: Dark Angel P4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 13:41
        Wyjedź za granicę ze swoim prepaidowym P4 i zobaczysz, że ma 1/4, może 1/3 partnerów roamingowych co pozostałe sieci, o kosztach nie wspomnę.... 30PLN miesięcznie nie ograniczając się? Może, jak rozmawiasz w skali miesiąca dosłownie kilka godzin. Spróbuj rozmawiać 2-3 godziny dziennie i zmienisz zdanie. Zasięg to kwestia wtórna - są miejsca gdzie każdy opertor ma dziury, a bierz pod uwagę jedną dość istotną rzecz: P4 ma swoich BTSów jak na lekarstwo, więc wystarczy że któryś z pozostałych opertorów rozwiąże umowę dzierżawy i zasięg zniknie :-P
        Ja na operatora nie pomstuje (Era/T-Mobile) - nie mam problemów z dosłownie niczym, jak potrzebuje pomocy to błyskawicznie łączę się z konsultantem na infolinii i zero kłopotów.
        • Gość: dante_waw Kolejny mit IP: *.airclub.pl 02.06.11, 14:04
          Dziekuje, korzystalem w Hiszpanii, Holandii i Niemczech, bez problemu, ceny no coz jednakowe wszedzie (eurotaryfa). Poza UE ceny z kosmosu dla wszystkich nie tylko dla Play'a.
          2h dziennie nie rozmawiam przez telefon, natomiast nawet gdyby 29 gr za minute do WSZYSTKICH sieci, dzwonie nie zastanawiajac sie czy numer jest w Play czy u pozostalej trojki.
          Play korzysta z nadajnikow Plusa i nie zanosi sie na zerwanei umowy, ale coz warto podtrzymywac kolejny mit.
          A jezeli spelnia sie wszystkie czarne scenariusze coz nastepnego dnia bede z wlasnym numerem w innej sieci.

• Gość: kwyz Nie znasz oferty, a się wypowiadasz... IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 19:31
          Kolega za 30 zł może jak najbardziej sobie do woli rozmawiać. Jest wiele konfiguracji w Play Fresh, ale co może dostać za 30 zł:
          Nieograniczone rozmowy do Play za średnio 7,5 zł
          200MB internetu na sieci Play i Plus za 9 zł
          Kupić pakiet 30 zł za 10 zł i mieć 30 zł na koncie promocyjnym
          Za pozostałe z 30 zł środki główne i 30 zł "nabytych" promocyjnych ma jeszcze prawie 116 minut do wszystkich sieci (bo w Play ma przecież za darmo). To chyba zapewnia jakąś swobodę, prawda?

Są i inne opcje, np. jeżeli regularnie doładowuje po 30 zł to może mieć nieograniczone rozmowy i SMS do Play...

Ewenualnie, jeżeli dzwonię tylko do innych sieci, to po wykupioeniupakietów 30 za 10, 10 za 5, 15 za 10 i trzymając się wydawanych 30 zł mam prawie 207 minut do wszystkich sieci...
          Cały czas może też mieć np. usługę zbieraj minuty (1 minuta za 2 odebrane spoza sieci, czy pakiet 100 minut za 5 złdo Play i na stacjonarne itd.).
          Ja tu naprawdę nie wiem ,gdzie te kilka godzin...
          • Gość: Dark Angel Re: Nie znasz oferty, a się wypowiadasz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:03
            OK, idąc za Twoimi wyjaśnieniami: za 30PLN miesięcznie mam do innych sieci 207 minut na miesiąc - to daje nam jakieś 7 minut dziennie - uważasz że to dużo? Wybacz, ale mi by te 207 minut za 30PLN wystarczyło może na półtora dnia jakbym się ograniczał. Nie wątpie, że mając znajomych/kontrahentów w P4 jest to opłacalne.
            Mówisz o swobodzie - tak, pod warunkiem, że masz tak jak napisałem wyżej.
            Zbieraj minuty to jest rzeczywiście niezłe, ale w świetle tego co napisałem wyżej i tak mnie nie przekonuje. Poza tym taką samą usługę ma prepaid Biedronki, więc P4 ameryki tym nie odkrył....
      • Gość: frantza Re: Nie tykam abonamentow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:31
        A w erze takie "Zbieraj minuty" jest za złotówkę. Playa omijam szerokim łukiem za "sprawne", "szybkie" załatwianie reklamacji. Wkurza mnie to wychwalanie Play, wygląda to jakby na siłę, nie wiem jak z zasięgiem, tu mogę tylko marudzić na Orange bo bywają kłopoty w mojej okolicy ;)
    • Gość: Lasek Liska W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 13:18
      Wszystko co związane z ERĄ omijam bardzo szerokim łukiem. Mam z tą firma same złe doświadczenia... Po tych przejściach T-Mobile następczynię Ery też sobie daruję.
    • Gość: świńskaruraniemiś W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.t-mobile.sk 02.06.11, 13:37
      Spoko, nawet jeśli jest dobrze, to będzie źle - już grupa DT się o to postara. Coś o tym wiem...
    • Gość: underworld z całym światem za darmo IP: *.centertel.pl 02.06.11, 13:43
      mnie cieszy i to bardzo mimo, że abonament jeszcze 8 miesięcy w Erze, to prepaida (podwójnego) biorę od razu - najlepiej mi się kalkuluje.
    • Gość: zycietowiecej.com W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:21
      bravo T-mobile! odważna decyzja. i tak zarobicie.
    • Gość: gość zycietowiecej.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:22
      odważna decyzja. dzieki t-m
    • Gość: lucek T-Mobile czyli tanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:23
      Dla mnie, jeśli podoliczam koszty, które inni operatorzy ukrywają i okazuje się potem że jest drożej niż w ofercie, T-Mobile wychodzi na tanią.
    • jogibaboo W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... 02.06.11, 14:32
      Po 12 latach korzystania z usług Ery i posiadania u nich czterech abonamentów, po zakończeniu kontraktu nie chcę ich znać i przenoszę się do konkurencji.
    • Gość: gość zycietowiecej.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:32
      dzieki T-Mobile. zmusi to innych operatorów na obniżenie cen.
    • pluszsz Dokładnie - PLAY po prostu oszukuje i naciąga 02.06.11, 14:49
      Cokolwiek macie wykupione w PLAY, nie możecie korzystać z promocji, bo to Wam coś ZABIORĄ. Tak zarabia PLAY - oszukując, pisząc niejasne regulaminy.

Fakt, w Play za 10 zł porozmawiam za darmo ze wszystkim w PLAY. Rozmawiam w Polsce - jak większość osób, więc oferta porozmawiania za darmo ze wszystkim w byłej ERZE to ŻADNA rewelacja. Rzekłbym nawet, że to naciąganie. 5 razy droższe rozmowy we własnej sieci.

Drugi fakt, to że PLAY zawiera w regulaminach takie zasady, że każdy klient REGULARNIE może się czuć oszukiwany.
      Ostatnio po doładowaniu P Fresh skorzystałem z oferty darmowych rozmów do PLAY przez 10 dni.
      Robiłem to kolejny raz, bo należy się każdemu po doładowaniu. Posłałem SMS i co? SKASOWALI mi cały wykupiony, dzień wcześniej, niewykorzystany pakiet internetowy warty kilkanaście zł - kupiony w ramach odrębnej usługi.
      Maja zapis, że kasują wszystkie pakiety jeśli odbiorę darmowe minuty. Równie dobrze mogliby napisać, że zabierają mi mój samochód, lub biorą córkę w jasyr.
      Dwie niezależne promocje....
      Gdybym wykorzystał promocję darmowych minut, potem dokupił pakiet internetowy, to miałbym obie usługi. Dając mi parę darmowych minut do PLAY, kasują coś już posiadanego, choć niezależnego - ukryte w regulaminie.
      Czytałem - jak zawsze, przed skorzystaniem z promocji ale tych zapisów o odbieraniu innych pakietów nie odniosłem do KUPIONYCH odrębnych usług.

Cokolwiek macie wykupione w PLAY, nie możecie korzystać z promocji, bo to Wam coś ZABIORĄ. Tak zarabia PLAY - oszukując, pisząc niejasne regulaminy.

Poprzednio liczyli mi wykorzystanie pakietu internetowego w sposób niezgodny z własnym regulaminem.
      Napisali, że wykorzystanie to "ściągnięte" dane. Rozliczali pakiety ściągnięte i wysłane czyli cały transfer.Pierwsza odpowiedź na reklamację, to "wszyscy wiedzą, że żeby ściągać trzeba wysyłać, więc liczą pełny transfer". Dlaczego w regulaminie napisali "ściągnięte"?
      Dopiero, gdy przesłałem fragmenty podobnych regulaminów innych firm, w których napisano, że transfer to ruch w obie strony, uznali reklamację.

• jjan4 czy mogę zerwać umowe? 02.06.11, 15:15
      czuje sie oszukany jako stały klient mam płacić więcej od nowego,po zakończeniu umowy pożegnam się z tą firmą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka