Dodaj do ulubionych

ktory operator najtanszy?

12.05.04, 11:37
musze cos wybrac, a gubie sie wsrod tych wszystkich ofert. najtaniej wyglada
era - sluszne wrazenie? bardziej sms-uje niz dzwonie, interesowaloby mnie cos
z jakimis 30-40 bezplatnymi minutami w abonamencie.
czy jesli dzwonie z ery, ma to znaczenie (koszt), do jakiego operatora?
bardzo bylabym wdzeczna za wszelkie sugestie.
pozdrawiam,
z.
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: ktory operator najtanszy? 12.05.04, 14:44
      Moge Ci powiedziec jak u mnie to wyglada, bo widze, ze mamy podobne wymagania. Mam aparat w Plusie, taryfa Plus60 (30min+30sms) za 45zl, do tego pakiet 50sms za 10zl. Wychodzi 80sms i 30min za 55zl.
      Plusy Plusa:
      -30sek naliczanie
      -Plus Tobie (za lojalnosc; ja mam 10min ekstra, czyli 40)
      -bezplatne minuty do wszystkich sieci
      Minusy Plusa:
      -nieprzeliczalnosc na minuta/sms

Do cen podanych dolicz vat.

Taka jest moja ocena (subiektywna zapewne). Jak sie sprawa ma w innych operatorach to slabo sie orientuje. Musisz poczekac na opinie forumowiczow z innych sieci.
      • Gość: Peppers Hehe IP: *.acn.pl 12.05.04, 15:18
        Obecne oferty na rynku sa bardzo podobne. Musisz przejrzec sobie
        poszczegolneofery i wybrac sama. Co sie tyczy polaczen wewnatrz sieci to sa one
        tansze u wszytskich operatorow. Jesli nie chcesz wydawac kasy na rachunki to ja
        polecam dowolnego pre-paida. Sam mam POPa od 1998 roku i jestem z niego
        zadowolony, choc nie jest on wolny od wad.

Pozdarwiam!
        • Gość: Gamling Re: Hehe IP: *.bsipl.com.pl 13.05.04, 18:57
          > Co sie tyczy polaczen wewnatrz sieci to sa one tansze u wszytskich operatorow

A tu sie nie zgodze. Mam abonament w Idei (90 min) i nie ma to znaczenia gdzie
          i kiedy dzwonie.

Pozdr.
    • Gość: plus gsm plus gsm IP: 217.197.72.* 13.05.04, 18:07
      plus gsm
      • majkamajk Re: plus gsm 25.09.15, 14:39
        PLUS GSM - NIE polecam - ODRADZAM. W pazdzierniku 2014 roku wpadlam na najgorszy pomysl w swoim zyciu - przeniesc numer do Plusa. Mamy wrzesien 2015, a numer w dalszym ciagu przeniesiony nie zostal! Ba, co wiecej - place obecnie obie faktury za obecnego operatora i¨nr tymczasowy w ¨plusie¨ . Mimo kontaktow z dzialem obslugi na infolinii - swoja droga pracuja tam sami nikompetentni ludzie - nie uzyskalam zadnej informcji czy czegos brakuje, cos trzeba uzupelnic , jedyne komentarze, od stycznia b.r. sprowadzaly sie do: tak, sprawa juz jest w toku. Na wyslane pisma, z checia mojej rezygnacji spowodowanej brakiem profesjonalizmu, brakiem szacunku do klienta, utrata mojego zaufania do firmy a zwlaszcza narazania mnie swiadomie przez Polkomtel sp. z o.o. na koszta przez rok!- otrzymalam pisma zwrotne z ktorych nic nie wynnikalo, az w koncu 23.07.2015 otrzymalam smsa, iz przeniesienie numeru nastapi 1.09.2015 . I co? i nic :) oba numery jak byly niezalezne, tak sa nadal - oczywiscie faktury takze.
        ODRADZAM - PRZESTRZEGAM przed ta zlodziejska firma! NAJGORSZA Z JAKA SIE SPOTKALAM
        • Gość: SLTASZ Re: plus gsm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.16, 09:50
          JA RÓWNIEŻ ZOSTAŁEM PRZEZ PLUSA OSZUKANY PRZY PRZENIESIENIU NUMERU, ZA WCZEŚNIE AKTYWOWALI NUMER I MUSIAŁEM ZAPŁACIĆ 250 ZŁ KARY, OCZYWIŚCIE TO JA JESTEM WINNY PONIEWAŻ PODPISAŁEM UMOWĘ A TO ŻE PAN W SALONIE ŻLE MI JĄ PRZEDSTAWIŁ TO NIE MA JUŻ ZNACZENIA (ZRESZTĄ ZWOLNILI GO W KILKA DNI PO WYPŁYNIĘCIU SPRAWY). GENERALNIE MAJA W DUPI.. KLIENTÓW, NAWET NIE PRÓBOWALI WYJAŚNIĆ SPRAWY. WIELE RAZY PRZENOSIŁEM NUMERY I W SWOIM ZAĆMIENIU UMYSŁOWYM DAŁEM SZANSE PLUSOWI. POWINNI NAZYWAĆ SIĘ MINUS, A NAZWA "PLUS" = PLUS OKRADNIEMY CIE, OSZUKAMY I ZROBIMY Z CIEBIE IDIOTĘ
          POZDRAWIAM WSZYSTKICH OSZUKANYCH PRZEZ MINUSA
          • Gość: benek Re: plus gsm IP: 5.134.65.* 10.01.16, 06:26
            T mobil też kradnie.
    • barracuda7110 Re: ktory operator najtanszy? 13.05.04, 20:34
      Mam fona w Erze w taryfie nowa moja 40. 40 minut płynnie przeliczających się na
      smsy w stosunku 1 minuta= 4sms. Płacę ok 25 zł abonamentu, bo załapałem się na
      promocję. Poza promocją abonament wynosi ok 50 zł. Teraz w Erze jest promo, w
      którym masz 40 minut w abo + 40 minut na połączenia w sieci Era.

Jestem bardzo zadowolony z tego :).
      • olus_stad Re: ktory operator najtanszy? 13.05.04, 22:24
        Tez mi sie wydaje, ze Era ma spoko oferte! Warto rozwazyc. Nie polecalbym w Idei i 20minut dziennie do '6 milionow klientow Idei' (chyba ze masz duzo znajomych w Idei). Slabo wypada.
    • innydarek Re: ktory operator najtanszy? 14.01.16, 07:07
      Ja przechodzę do T mobile bo Play strasznie się popsuł. Nie mają ciekawych ofert do zaproponowania nawet dla stałych klientów.
      • Gość: benek Re: ktory operator najtanszy? IP: 5.134.65.* 14.01.16, 07:47
        Innydarku poczytaj o t mobil jak oni kradną.
        • dawidpotul Re: ktory operator najtanszy? 02.02.16, 08:24
          Może i kradną, ale która firma jest w 100% uczciwa? Na rynku takiej nie ma.
        • jasiek.mod Re: ktory operator najtanszy? 30.05.16, 12:45
          ja przeszedłem do play i nie ma miesiąca, żeby nie naliczali mi dodatkowych opłat i co miesiąc muszę łazić i wyjaśniać skąd ta kwota
    • discover55 Re: ktory operator najtanszy? 02.02.16, 13:01
      Teraz wszyscy operatorzy mają w ofercie 40zł/ 30zł na miesiąc z nielimitowanymi rozmowami i esami do wszystkich.
      • jeremiasz8 Re: ktory operator najtanszy? 03.02.16, 12:29
        Waham się pomiędzy T a NJU. Macie jakieś opinie o NJU?
    • grimzkim Re: ktory operator najtanszy? 04.02.16, 12:55
      ja dla mnie teraz najlepszą ofertę mają play, virgin mobile i viking mobile. inne sieci nie mają przy nich szans
      • smerfetka0o Re: ktory operator najtanszy? 05.02.16, 11:24
        Play ma strasznie drogą ofertę.
    • Gość: benek Re: ktory operator najtanszy? IP: 5.134.65.* 21.04.16, 05:50
      W okradaniu abonentówi przoduje t mobile.Byłem to wiem
    • makarena00 Re: ktory operator najtanszy? 10.05.16, 10:23
      Dobrze, że w porę z T mobile zmieniłam zdanie i przeniosłam się do Mobile Vikings.
      • Gość: benek Re: ktory operator najtanszy? IP: 5.134.65.* 11.05.16, 08:13
        Unikajcie t mobile jak zarazy bo jakby nawet za darmo oferowali to i tak Was w końcu okradną.
    • ampolion Re: ktory operator najtanszy? 31.05.16, 18:20
      Moim zdaniem niewłaściwe pytanie: który jest najlepszy, w tym rzecz. Też chciałbym wiedzieć bo do Polski wracam po kilkudziesięciu latach.
      • organista_pl Re: ktory operator najtanszy? 01.06.16, 11:07
        Najlepiej kupić starter za 5 zł każdej z sieci Play Plus T-mobile Orange i sprawdzić jak działa w rejonie którym mieszkasz potem zmienić na abonament lub doładowania .
        • novamichal Re: ktory operator najtanszy? 01.06.16, 20:57
          Można też sprawdzić w jakiejś poróenywarce ceny sieci z pakietami, które nas interesują, a potem sprawdzić zasięg i wybrać;)
    • pawel_pan Re: ktory operator najtanszy? 02.06.16, 15:46
      na tę chwilę, wg mnie, najlepszy jest virgin mobile
      • kapitan.ryba Re: ktory operator najtanszy? 02.06.16, 18:59
        ma ciekawe promocje to napewno.
    • duzy_wilczek Re: ktory operator najtanszy? 03.06.16, 15:07
      mi z t mobile jest całkiem dobrze. mają fajne bonusy dla stałych klientów
    • addamex Re: ktory operator najtanszy? 06.06.16, 17:50
      też mam tmobile odkąd mam telefon...tzn wcześniej była era
    • kaminska93 Re: ktory operator najtanszy? 09.06.16, 00:38
      zależy czego wymagasz od operatora, ale najlepszy jest PLAY, zawsze był i zawsze będzie. Zrewolucjonizowali korzystanie z sieci komórkowych odkąd się pojawili, ofertę na pewno dobierzesz odpowiednią dla siebie. Ja korzystam bardzo namiętnie z internetu, piszę dużo smsów i mało dzwonię, doładowuje telefon na 50zł i starczy mi na 3 miesiące po wykupieniu pakietów, czasem nawet dłużej. Często robią rózne oferty i promocje, jest czadzior.
    • kreeska4 Re: ktory operator najtanszy? 09.07.16, 18:18
      Play najlepszy, teraz za zarejestrowanie numeru dają pakiet 100zł 10GB i rok wazności konta, warto rozważyć :)
    • makarena00 Re: ktory operator najtanszy? 11.07.16, 14:20
      Jak dla mnie to bezkonkurencyjną ofertę maa Mobile Vikings.
    • widow62 Re: ktory operator najtanszy? 09.08.16, 21:56
      Ja korzystam z Play i mogę z czystym sumieniem polecić :) Można sobie dobrać ofertę na ich stronie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka