Dodaj do ulubionych

karta sim, pechowy format :(

IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.12, 15:45
Czy jest możliwość odzyskania skasowanych danych z karty sim? Utraciłam bardzo ważne dane: kontakty, wiadomości sms oraz zapiski w kalendarzu. Niechcący karta została sformatowana. Bardzo mi zależy na jej odzyskaniu. Czy można coś zrobić z tym?
Obserwuj wątek
    • Gość: speedy Re: karta sim, pechowy format :( IP: 67.221.255.* 28.01.12, 12:00
      Są specjalne programy do odzyskiwania danych ze sformatowanej karty sim, można to zrobić np. przez program SIM Recovery Pro bardzo pomocny w takich sytuacjach :)
      • Gość: mania Re: karta sim, pechowy format :( IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.12, 14:41
        ile taki programik kosztuje? jest może jakaś darmowa wersja?
    • Gość: 802.11n Re: karta sim, pechowy format :( IP: *.multimo.pl 29.01.12, 00:10
      Na karcie SIM nie są zapisywane zapiski z kalendarza.
    • wicehrabia.julian Re: karta sim, pechowy format :( 31.01.12, 09:38
      Gość portalu: mania napisał(a):

> Czy jest możliwość odzyskania skasowanych danych z karty sim? Utraciłam bardzo
      > ważne dane: kontakty, wiadomości sms oraz zapiski w kalendarzu. Niechcący karta
      > została sformatowana. Bardzo mi zależy na jej odzyskaniu. Czy można coś zrobić
      > z tym?

za darmo nic nie zrobisz, możesz oddać tel do spec firmy, ale to kosztuje
      • Gość: mordor Re: karta sim, pechowy format :( IP: *.cyberghostvpn.com 01.02.12, 16:03
        są specjalne programy za pomocą których odzyskasz te dane [ video]https://www.youtube.com/watch?v=X6QZwBlgwwA&list=UU0SjpzC9tC0F5-aZJlXLPyA&index=6&feature=plcp[/video]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka