Dodaj do ulubionych

T-mobile - karygodna obsługa klienta

IP: *.180.35.91.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.13, 13:19
Witam , dostałem telefon od T-mobile przedstawiciela z propozycją obniżenia kosztów , umówiłem się – na określoną porę i dzień – czekałem – nie zadzwonił i nie przyszedł . Zadzwoniłem ja – umówił się ,że oddzwoni następnego dnia - nie oddzwonił . Zadzwoniłem ja do biura obsługi 19.02 . 2013 i przedstawiłem swoją sprawę . Konsultant obiecał ,że zajmie się nią , przysłał mi nawet sms na mój numer ,że jesteśmy umówieni na rozmowę w trakcie której da mi odpowiedź, jak sam zaznaczył w samo południe 22.02.2013 . Delikatnie mówiąc ” osikał mnie „ , zadzwoniłem do BOI na kontakt – oddzwonienie miało być po 5 minutach - cisza . Z BOI dostałem maila ,że wysłali polecenie aby ten pracownik co mnie załatwiał oddzwonił - to polecenie pracownik też olał – nie zadzwonił. Takiego traktowania klienta jeszcze nie widziałem . Opowiedzcie wszystkim Swoim znajomym jak traktują klienta , ja będę odradzał t-mobile .
Jak tylko minią mi zawarte z Wami umowy , będę sukcesyjnie je rozwiązywał.
Obserwuj wątek
    • gsm.wroclaw.pl Re: T-mobile - karygodna obsługa klienta 29.03.13, 19:55
      Witam, jestem doradcą biznesowym w sieci Play z terenu Wrocławia, jeśli Pan jest z moich okolic i zależy Panu na uczciwej obsłudze, to proszę o kontakt - 501 054 492
    • mariusz-ef Re: T-mobile - karygodna obsługa klienta 29.03.13, 21:46
      przeczytałem i powiem szczerze, ze nie dziwię się że nie przyszli - poznali sie na tobie od razu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka