Dodaj do ulubionych

oferta T-mobile

30.04.13, 12:42
tydzień temu dzwoni miła pani (specjalista ds rozwiązań dla INDYWIDUALNYCH klientów)i proponuje telefon (jakiś smartfon, opowiadała o nim najdłużej...) 250minut (do wszystkich sieci, co bardzo podkreślała...) umowa na 48 miesięcy i to wszystko za 40zł miesiecznie... oczywiscie chodzi o kolejny numer telefonu... (oferta z doopy i nie mam zamiaru skorzystać bo ta co mam jest dużo lepsza ale odmawiam grzecznie).
na moją odpowiedź, że mam idealnie dopasowany pakiet minut i nie potrzebuję kolejnego numeru (gdybym potrzebował minut to zmieniłbym taryfę na wyższą) pada ARGUMENT... bo inni klienci to i tamto... a podobno rozmawia z indywidualnym klientem czyli mną...
dziś dzwoni ponownie... ta sama od indywidualnych... bo "wynegocjowała" specjalnie dla mnie (kit dobry dla lamusów po 90-tce) nowe warunki... nie wdając się w szczegóły napisze tylko, że była dwa razy gorsza od poprzedniej... i znowu grzecznie: mam numer, ilośc minut mi wystarcza, drugiego nie chcę... i znowu ten sam argument: bo inni klienci... tyle, że efekt stada na mnie nie działa...
mam wrażenie, że to nie koniec wciskania drugiego numeru... aż się boję co zaproponuje mi pani następnym razem... może sam abonament bez telefonu i minut? kto to wie... :D
(ps. konsultantka była naprawdę miła i rozmowa była sympatyczna)
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka