Dodaj do ulubionych

Który telefon wybrać?

16.07.16, 17:08
Kończy mi się umowa w T-Mobile i nie wiem który telefon mam wybrać. Myślałam o Samsung Galaxy A5 i Sony Xperia M5. Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • orqa Re: Który telefon wybrać? 04.08.16, 09:32
      Lepiej celować w samsungi, sony ma raczej kiepskie opinie, zostajesz nadal w t-mobile czy zmieniasz sieć?
    • olcia300789 Re: Który telefon wybrać? 13.11.16, 22:47
      Ja bym wybralam samsunga, mam s4 zakupionego u digital24.pl/smartfony/ i jestem zadowolona z tej marki :)
      • tapatik Re: Który telefon wybrać? 14.11.16, 17:49
        A ten digital coś tam to nie czasem kolejna ściema, która działa tylko do czasu wpłat?
        Normalne sklepy raczej nie muszą spamować po forach.
        • foxy_s Re: Który telefon wybrać? 15.11.16, 21:40
          Nie mam pojęcia - jestem fanką tradycyjnych zakupów. Tego typu produkty zawsze kupuję w RTV EURO AGD - sprzedawcy, który w nim pracują chętnie służą radą (należę do osób, które nie mają wiedzy pozwalającej samodzielnie dokonywać tego typu zakupów - zawsze wolę się doradzić ^^).
          • tapatik Re: Który telefon wybrać? 16.11.16, 17:23
            Tylko, że sprzedawcy w sklepie mają limity sprzedaży określonych produktów.
            Więc jak przyjdziew klient "nie znam się", to nie proponują produktu najlepszego dla klienta, tylko produktu za który dostaną więcej punktów, co jest równoznaczne z większą premią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka