Gość: oliwka IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 13:14 Witam! Mam telefon ericsson t65 i chciałam zapytać, czy moge ściagnąć jakies logo? Jak tak to skąd moge je wziąć? Pozdrawiam i dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
averthyt Re: ERICSSON T65 29.10.04, 16:26 Cześć! Oczywiście że możesz. Masz do wyboru zabawę z kabelkiem lub płatne ściąganie ze stron, oto kilka z nich: logo-ericsson-t65.sitesms.pl/ sms.gongi.pl/Ericsson/ www.fabida.net/Logo-srednie,Ericsson-T65.html ericssont65.smsclub.pl/ Pozdraviam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: ERICSSON T65 IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 18:22 No oki, sciagnełam sobie jedną, i mam ja zapisana w SMS, a jak mam ja teraz przenieść na wyswietlacz??? Odpowiedz Link Zgłoś
averthyt Re: ERICSSON T65 29.10.04, 19:39 Wejdź w menu a potem: ustawienia/wyświetlacz/tło/włącz/włączone później wejdź na ustawienia/wyświetlacz/tło/wybierz rys./moje rysunki/ustaw. Jeżeli pojawi się logo które ściągnełaś to na pytanie " Ustawić jako tło ? " odpowiedz klawiszem YES i gotowe. Pozdraviam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: ERICSSON T65 IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 12:23 No tak... Weszłam w ustawienia/wyświetlacz/tło/włącz/włączone , potem na ustawienia/wyświetlacz/tło/wybierz rys./moje rysunki/ustaw i w "moje rysunki" nie wyświetliło mi sie logo :( tylko to, gdzie sie ryzuje włąsne rysunki... ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
averthyt Re: ERICSSON T65 30.10.04, 13:05 W takim razie sprawdź co masz na dodatki/rysunki/moje rysunki. W razie dalszych niepowodzeń proponuję przejście na kontakt przez GG ( aby nie zaśmiecać forum ) ,moje 5825738. Pozdraviam Odpowiedz Link Zgłoś