Dodaj do ulubionych

Zdjęcia siemensem c65

IP: *.ae.poznan.pl 25.11.04, 11:41
Jak to jest z tym aparatem w tym telefonie? Czy można robić zdjęcia w
pomieszczeniach bez dodatkowej lampy? Jeśli trzeba mieć lampę wiecie może ile
ona kosztuje? I jeszcze jedno: co trzeba mieć żeby można było wrzucić zdjęcia
z telefonu na komp? I ile to kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: m@n Re: Zdjęcia siemensem c65 IP: *.tele2.pl 25.11.04, 14:48
      > Jak to jest z tym aparatem w tym telefonie?
      Jest to zabawka którą można co najwyzej zrobic zdjęcie na tapetę w telefonie, bo
      do niczego innego one sie nie nadaja ze względu na marną jakość !
      > Czy można robić zdjęcia w pomieszczeniach bez dodatkowej lampy?
      Tak jak w zwykłych aparatach - nie.
      • Gość: Basia Re: Zdjęcia siemensem c65 IP: *.ae.poznan.pl 25.11.04, 16:57
        Dziękuję m@n za informację :)
        Zaczynam się zastanawiać czy warto w takim razie kupować tego siemensa. Może
        poprzestanę na nokii 3100. Oprócz aparatu funkcje chyba te same, a tańszy.
    • iwosia pracownik Plus GSM 27.11.04, 19:19
      Robi fajne zdjęcia, ale na rewelację nie licz. wiadomo, żaden aparat w
      telefonie nie zastąpi prawdziwego aparatu cyfrowego. W domu też zdjęcia
      wychodzą, ale są wlaściwie dbrze widziane na tel. lub po przesłaniu do kogoś.
      Po zrzuceniu na komputer, jakość już nie jest idealna. Telefon sam w sobie jest
      o.k. Żeby przesłać zdjęcia na komp. trzeba mieć kabel lub Irdę w komputerze.
      • bystryy Siemens c65 28.11.04, 10:43
        Fajne zdjęcia? Mam ten telefonik i zrzucałem na kompa- beznadzieja , gorzej niż
        zle.Ogólnie ten telefon ma same wady - ciągle sie wiesza i bateria chodzi koło
        3 dni od nowości. Nigdy więcej siemensa.
        • Gość: Basia Re: Siemens c65 IP: *.ae.poznan.pl 29.11.04, 08:23
          bystryy kiedyś pytałam który telefon wybrać nokie3100 czy siemensaC65
          podpowiadałeś mi, że siemensa. Czy to znaczy, że zmieniłes zdanie?
          • Gość: m@n Re: Siemens c65 IP: *.tele2.pl 29.11.04, 09:12
            Po prostu kupił go i się przekonał jaki jest naprawdę ...
            • Gość: Basia Re: Siemens c65 IP: *.ae.poznan.pl 29.11.04, 10:01
              Na to wygląda... Dobrze, że ja jeszcze nie kupiłam.
          • bystryy Re: Siemens c65 29.11.04, 10:22
            Zdania nie zmieniłem przecież ten siemens c65 i tak przewyższa tą nokię 3100
            pod każdym wzgledem.Tylko że ja troszkę się rozczarowałem ponieważ gdy
            kupywałem ten telefon to nie było go jeszcze w żadnym salonie i kupiłem
            pierwszy egzemplarz jaki tylko się pojawił.Nie znałem więc za bardzo jego
            parametrów i myślałem że to tel. z górnej półki.Teraz podobno jest nowsze
            oprogramowanie i telefon podobno sie tak nie zawiesza.A bateria bez zabawy
            chodzi 4 dni ale trzeba zauważyc że te 65 tys. kolorów robi swoje i każde
            podświetlenie kosztuje.Aparat robi zdjęcia które całkiem niezle wyglądają na
            wyświetlaczu tel. ale na komputerze są beznadziejne.Bardzo przydatne jest
            natomiast dla mnie idra.Kupiłem sobie kabelek i mogę ściągac wszystko z
            komputera (melodie, tapety, zdjęcia,animacje).5 mg pamięci robi swoje.Obecnie w
            tel mam jakieś 80 zdjęc ,dużo sciągnietych dodatkowych melodii (około 50 oprócz
            tych co były),dużo tapet(dodatkowo też koło 50) i jeszcze zostaje pamięci.A
            nokia? Chyba nie ma wogóle o czym mówić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka