Gość: nina Re: pracownik Plus GSM IP: 213.25.91.* 21.02.05, 13:13 Witaj Kończy mi sie właśnie abonencik plusa i chciałabym przejśc na nowy ale jednocześnie kupić sobie nowy telefonik. Czy mogłabym kupić ten telefonik w sklepie on-line plusa, a jednocześnie zachować stary numer, a by oni przysłali mi sam aparat ale bez karty sim, bo tą mam? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gale ot 21.02.05, 18:11 > Kończy mi sie właśnie abonencik plusa i chciałabym przejśc na nowy ale > jednocześnie kupić sobie nowy telefonik. Czy mogłabym kupić ten telefonik w > sklepie ...sklepiku... > on-line plusa, a jednocześnie zachować stary numer, ...numerek... > a by oni przysłali > mi sam aparat ...aparacik... > ale bez karty ...kartki... > sim, bo tą mam? Litosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majtek Re: pracownik Plus GSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:59 Nino. Kupienie nowego telefonu przy skorzystaniu z nowej promocji to jednocześnie otrzymanie nowego telefonu ale i nowej karty SIM z nowym numerem. Aby zachować dotychczasowy numer możesz skorzystać z PWA (Programu Wymiany Aparatu). Wtedy otrzymujesz telefon a kartę SIM masz cały czas tą samą z tym samym numerem telefonu. Jaką propozycje będą mieć dla Ciebie w ramach PWA to zależy od systemu (Iwosia w tym wątku wiele razy o tym wspominała). W tem celu najlepiej udac się do Autorzyowanych przedstawicieli a oni wszystko wyjaśnią. Jednocześnie przy skorzystaniu z PWA możesz wybrać sobie nową taryfę. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek020 Re: pracownik Plus GSM 22.02.05, 01:33 No witaj!!! Na wstepie chcialem powiedziec ze milo jest spotkac i tutaj kogos z plusa :) Wiej mam dwa pytania: 1)Dwa tygodnie temu przedluzylem umowe na kolejne dwa lata i dostalem nowy regulamin, a chdzi mo o to czy to jest prawda ze teraz nie mozna przekladac karty sim do innych telefonów bo to grozi rozwjazaniem umowy?!?! 2)Czy w motoroli V600 mozna nagrywac sekfencje video (bo napewno mozna odtwarzac) lub co trzeba zrobic aby moc. Z gory dziekuje i nie przejmuj sie glupawymi komentarzami. Jesli bys mogla napisz mi to na gadu-gadu 5705900 Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: pracownik Plus GSM 22.02.05, 08:58 > czy to jest prawda ze teraz nie mozna przekladac > karty sim do innych telefonów bo to grozi rozwjazaniem umowy?!?! To nie jest prawda. > sekfencje video Sekwencje, jesli juz. Zachecam do zapoznania sie z trescia instrukcji obslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz16 Re: pracownik Plus GSM IP: *.krasman.pl / *.krasman.pl 22.02.05, 19:39 Ściągnęłem aplikacje Javy do gadu-gadu i łącząc się przez nią będę łączył się z WAP czy z internetem?? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: pracownik Plus GSM 23.02.05, 00:47 Chyba sciagnelismy ta sama aplikacje, tylko ze u mnie sie nie laczy, podobno chodzi o jakies ustawienie APN, ktorego za bardzo nie potrafie ustawic. A laczac sie to zalezy od ustawien, masz kilka opcji do wyboru, u mnie sa takie ustawienia internet_gprs, wap_gprs, internet_123 itd. Takze chyba musisz cos z tego wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz16 Re: pracownik Plus GSM IP: *.krasman.pl / *.krasman.pl 23.02.05, 13:38 a gdzie to się ustawia?? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: pracownik Plus GSM 23.02.05, 13:48 No wlasnie, sam chcialbym to wiedziec, probowalem roznych kombinacji ustawien i nic. Proponuje zadzwonic na BOK i poprosic, zeby przeslali Ci odpowiednie ustawienia na telefon, zaznaczajac, ze chodzi Ci o gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Nowe taryfy - pytanie IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.02.05, 17:23 Mam teraz abonament 85 zł brutto (Plus 100 chyba) i 50 min w nich, ale dodatkowo 30 min mam za to że jestem X rok juz z Plusem. Wiem że przechodząc na nowy abonametn muszę zapłacić 50 zł na przejście na Nowy Plus 55. Ok, a co z moimi 30 minutami, też przechodzą? I jak to będzie 75 min+30 czyli 105 min wymienne na 420 SMS? Z góry dzięki za odp. ps. po ile będzie fon CX65 lub SE k500 na wymiane (przedłużenie) gdy rachunki miałem w okolicach 100-120 zł/msc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majtek Re: Nowe taryfy - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:34 30 minut za staz w sieci przepadają. W nowych planach taryfoiwych nie ma juz usługi Plus Tobie (może coś nowego kiedyś wymyślą). Tak więc decydując się na NowyPlus55 będziesz miał(a) 75 minut bez względu na to od ilu lat jesteś w Plusie. Co do wymiany aparatu to oferta jest przygotowywana przez system dla każdego idywidulanie. Polecam udac się do FIRMOWYCH(!!!) Salonów Plus GSM. Jednocześnie w przypadku PWA (z tego co słyszałem) zmiana taryfy na nową jest bezpłatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Nowe taryfy - pytanie - PWA IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.02.05, 10:28 Co dokładnie oznacza PWA? Zawsze jak się zagrozi odejściem z Plusa musza coś oferować, może spróbuje? szkoda stracić te 30 min :( Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Nowe taryfy - pytanie - PWA 24.02.05, 13:01 PWA -> Program Wymiany Aparatow. Grozenie nie dziala albo ja to robie nieskutecznie, bo kiedy tak sprobowalem kobieta z BOKu powiedziala, ze bardzo jej przykro, ze chce zakonczyc wspolprace i czy ma przygotowac odpowiednie pismo. Takze nie zadzialalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: pracownik Plus GSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:51 w jakiej promocji moge kupic motorole v300 lub v500 zeby duzo nie zaplacic za telefon i zeby abonament nie byl wysoki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuk Re: pracownik Plus GSM IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 26.02.05, 19:21 Dlaczego sieć Plusa nie sprowadza juz modelu Nokia 6600 Odpowiedz Link Zgłoś
iwosia DO WSZYSTKICH - PILNE!! 15.03.05, 19:44 Moja kariera w Plusie się zakończyła (z mojej własnej inicjatywy), dlatego, nie mogę już odpowiadać na Wasze pytania. Nie jestem na bieżąco, więc nie chcę wprowadzać Was w błąd. Chyba, że ktoś ma ogólne pytania, to zapraszam na gg. Odpowiedz Link Zgłoś