Dodaj do ulubionych

Telefon z Media Markt

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 14:48
czesc
Mam telefon z ery TAK TAKA i mam do was pytanie czy te teleefony ktore
sprzedaja np w media markt pisze ze bez sim locka mozna kupic i przelozyc do
niego karte sm z tak taka?
Obserwuj wątek
    • Gość: blq Re: Telefon z Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:09
      jak bez simlocka, to bedzie dzialal. naprawde nie masz w poblizu chlopaka (ojca,
      brata, obeznanej kolezanki, czy chocby sprzedawcy w MM) by sie go spytac? Zawsze
      zreszta chyba mozesz pojsc z Simem do Mediamarktu i sprawdzic?

tak poza tym w MediaMarkcie nie oplaca sie kupowac komorek. Nigdzie sie nie
      oplaca, poza aukcjami internetowymi.... no i za granicą !
      • Gość: ania Re: Telefon z Media Markt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 15:13
        Wyobraz sobie nie nie mam nikogo takiego w poblizu a sprzedawca w MM byl
        niedouczony i wiedzial mniej ode mnie
      • Gość: gauche Re: Telefon z Media Markt IP: *.ztpnet.pl 04.02.05, 15:30
        Swietna rada zamiast kupic komorke w Media Markt skocze po nia do Londynu i
        zaoszczedze 100 zl.
        • masikm Re: Telefon z Media Markt 04.02.05, 16:41
          Gość portalu: gauche napisał(a):

> Swietna rada zamiast kupic komorke w Media Markt skocze po nia do Londynu i
          > zaoszczedze 100 zl.

... a na bilet wydasz 500 zł hehehe
          • Gość: blq gauche, maksim.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:47
            gauche i maksim, naprawde jesteście bardzo inteligentnymi ludzmi! gratulacje dla
            Waszych rodzicow!

A nie wpadliscie na pomysl, ze ktos przypadkowo jest w Londynie, np u rodziny,
            lub tam pracuje, no i zeby sobie pare zlotych dorobic, sprowadza/wysyla stamtad
            telefony??? I ze zarabia nie 100, ale np 50 lub 30złotych, bo przy 10-100
            sztukach to i tak niezly zarobek?

Czy Wasze umysly nie pojmuja faktu, ze z Londynu mozna miec Motorole C975,
            ktorej moc obliczeniowa jest okolo 5 razy wieksza od Motorolie398, ktora ma dwie
            kamery, lampe blyskowa i odtwarzacz mp3? Ktora dziala w systemie UMTS, mozna sdo
            niej dodawac superszybkie karty pamieci t-flash i ktora ma dzwonki mp3, a nie
            jakis badziewny polifoniczny?

Taki telefon w Anglii mozecie miec za 300złotych.

A teraz przyznajcie sie, co potrafą WASZE telefony i ile za nie daliście. Albo
            jednorazowo, albo w comiesięcznym haraczu, zwanym Abonamentem.

• Gość: gauche Re: gauche, maksim.... IP: *.ztpnet.pl 05.02.05, 10:40
              Szanowny blq

Nie widze powodu, dlaczego mialbym ci sie przyznawac jaki telefon uzywam.
              Londyn to nie Berlin gdzie mozna wyskoczyc na weekend a przy okazji zakupic
              telefon. Odleglosc troche inna. Niestety nie wpadlem na pomysl sciagniecia
              telefonu, poniewaz znajomych ani rodziny w Londynie nie posiadam. Dobrze, ze
              jest ktos tak inteligentny i przedsiebiorczy jak ty, dzieki tobie pewnie wielu
              Polakow sie dorobi sie fortuny.
            • Gość: Rosa Re: gauche, maksim.... IP: *.acn.waw.pl 05.02.05, 14:41
              WOW moc obliczeniowa 5 RAZY WIĘKSZA i do tego DWIE kamery i gratis lampa blyskowa ;)).
              To ja wolę kupić normalny TELEFON ktory służy do ROZMAWIANIA w MM.
              • Gość: blq Re: gauche, maksim.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 01:22
                Gość portalu: Rosa napisał(a):
                > WOW moc obliczeniowa 5 RAZY WIĘKSZA i do tego DWIE kamery i gratis lampa blysko
                > wa ;)).
                > To ja wolę kupić normalny TELEFON ktory służy do ROZMAWIANIA w MM.

No tak. A komputer sluzy do pisania tekstu, taka maszyna do pisania z monitorem,
                prawda?

Ech, ludzie. Nie ma dla Was ratunku.
            • Gość: Tom Re: gauche, maksim.... IP: *.ztpnet.pl 05.02.05, 17:23
              I co ty zrobisz z tym UMTS-em? Nawet jak już złapiesz zasięg w Wa-wie i mama da
              na zdrapkę Simplusa za 10zł...
              • Gość: blq gauche, nie kompromituj sie do reszty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 01:19
                wiesz, jest cos takiego jak adres IP i zmieniajac ksywke na "Tom" i tak nie
                ukryjesz swojego IP, dosc niespotykanego, nie jakas "neostrada", czy chocby
                "chello".

No, chyba ze w Zielonej Gorze wszyscy raptem wchodza na lamerskie forum
                "Telefony" :))))

piszac o UMTS chcialem tylko pokazac mozliwosci tego telefonu. Jakby nie bylo,
                za UMTS idzie wiele rozwiazan technicznych, ktore po prostu MUSZA byc
                osiagniete, by UMTS dzialal. Sam umts oczywiscie na kij mi, zresztą już go
                wyłączyłem zacnym programem Radicomm. Tylko baterię obciążał.

Doprawdy zabawni jesteście w tej swojej nieporadności, sarkazmie wynikajacym z
                zazdrosci i innych dziecinnych zagrywek.

I nei musisz miec rodziny w Londynie, by w miare tanio kupic telefon. Tak btw,
                ja nie jestem w Londynie (co tez doskonale widac po moim IP, co prawda mozna go
                zamaskowac, ale jakos nie mam na to ochoty), ja telefon Motorola C975 kupilem
                przez posrednika, na Allegro, i tak wyniosl mnie ponizej 500pln, a zapewniam Cie
                ze wart on swojej ceny.

Rada na przyszlosc. Zastanow sie, zanim cos zrobisz. Zanim sie podszyjesz pod
                jakiegos Toma, zanim nawrzucasz swoich infantylnych tekscikow. A przede
                wszystkim - zanim kupisz komorke :)

• Gość: Tom [...] IP: *.ztpnet.pl 06.02.05, 12:40
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: blq [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 13:26
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: vlq *internautą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 13:30
                      o tak, poprawiam swój błąd, bo ludzie twego pokroju, jak już im brakuje
                      argumentów, schodzą na ortografię. A może jednak będziesz miał jakąś lepszą broń
                      niż sarkazm i ortografia?

Może po prostu napiszesz, co złego widzisz w angielskich telefonach, albo w
                      telefonach z mp3 i dwiema kamerami wideo? Ciekawi mnie też, czy czasem nie z
                      zazdrości ten sarkazm i chamstwo w twoim poście.
                      • Gość: gauche Re: *internautą IP: *.ztpnet.pl 06.02.05, 15:13
                        Szanowny blq

Musze Cie zmartwic. Niestety ja czyli gauche i Tom to nie ta sama osoba. Co
                        gorsza IP Zielonogorskiej Telewizji Przewodowej ma na tym forum wiecej
                        uzytkownikow. Dyskusji z Toba nie podejmuje sie , gdyz nie polega ona na
                        obrazaniu i wytykaniu braku inteligencji. Pozdrawiam!
                        • Gość: blq oj nie lubie Zielonej Gory.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:48
                          Od poczatku bralem pod uwage, ze nie jestescie jedna i ta sama osoba. Ciekawi
                          mnie tylko, czemu zielonogorzanie sa takimi wasalami polskich operatorow, ktorzy
                          zdzieraja na telefonach w pre-paidzie, na dodatek oferujac towar przestarzaly i
                          miernej jakosci.

Ciekawi mnie tez, jaki macie w tym interes, by negowac (w dosc prostacki sposob)
                          zalety telefonow 3G po 300-400złotych.

Ja obrazam? A Tom mnie nie obrazil? Ziomom sie wybacza, prawda? Zwlaszcza ziomom
                          mającym ten sam punkt widzenia. Relatywizm moralny - oto co sobą przedstawiasz.

A dyskutowac nie chcesz nie dlatego, bo nie lubisz obrazania (sam je w koncu
                          zastosowales na tym wątku i to nie raz) tylko dlatego ze z moimi argumentami
                          tylko debil by polemizowal:

telefon z kolorowym wyswietlaczem 176*220 pikseli, dzwieki real mp3, 3,5 Mega
                          pamięci rozszerzalne o t-flash, procesor 5krotnie szybszy niż u E398, jeden z
                          najszybszych na rynku w ogóle, możliwość odtwarzania stereo mp3, aparat cyfrowy
                          oraz dwie kamery - wszystko za 300-450zł, zalezy gdzie kupujesz.

teraz porównaj to do chłamu sprzedawanego w polskim pre-paidzie za podobną kasę.
                          I O CZYM TU DYSKUTOWAĆ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka