Gość: elja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:56 Czy ktoś wie, gdzie można kupić obudowy do nokii 3100 w rozsądnych cenach (ca 40-50zł), najchętniej oryginalne - w autoryzowanych punktach ceny grabieżców - 99zł!! elja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq odpowiedz zawsze ta sama - na Allegro. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 01:24 "w autoryzowanych punktach ceny grabieżców" - dobrze powiedziane! ja tego nie rozumiem, czemu tym ch**om nie wystarczy normalna prowizja 40%, jak np sprzedawcom ubrań czy spożywki? Czemu dziwnym trafem "autoryzowane" gnojki od komórek mają zwykle prowizję rzędu (orientacyjnie) 100-200%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elja Re: odpowiedz zawsze ta sama - na Allegro. IP: *.ar.wroc.pl 16.03.05, 12:27 Na Allegro sparzyłam się (na szczęście nie na dużą kwotę) i omijam z daleka. Jakieś netowe sklepy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq hm... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:46 kupujac od uznanego sprzedawcy niczym na Allegro nie ryzykujesz - chyba tylko tym, ze przesylka zginie na poczcie. Ale to tak samo w przypadku innych sklepow internetowych (pewnie z 50% sprzedazy na Allegro to wlasnie sklepy internetowe). ja znalazlem tylko to: www.vitcortel.istore.pl/sklep,525,,,01,,pl-pln,3136,0.html pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś