Dodaj do ulubionych

Serwis Siemensa

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 15:20
Mam Siemka z Ery w serwisie gwarancyjnym, wczoraj minęły 2 tygodnie.... Jak
długo czeka się na zwrot telefonu? Nie chcę na razie robić rabanu bo mam
zastępczy ale obiecywano mi w ciągu 10-12 dni....
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sorc Re: Serwis Siemensa IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 23:43
      To nie zalezy od serwisu siemensa , telefon poszedl do ktoregos serwisu gdzie
      Era podpisala umowe , moga byc to rozne zajmujace sie roznymi fonami... a
      balagan maja w serwisach i to wszytko trwa , mozesz podejsc do Ery i poprosic
      niech sprawdza co sie z telefonem dzieje itd. poprostu niech zadzwonia do
      serwisanta do ktorego oddali telefon bo Era jest tylko dostawca i nie ma co
      robic rabanu bo i tak to nie da nic... a tak to trza czekac niestety :(

Pozdrawiam i zycze cierpliwosci
      • Gość: xxx Re: Serwis Siemensa IP: *.katowice.pik-net.pl 27.06.02, 08:51
        dzięki, sorc :)
        jakoś intuicyjnie czułem że to Ty odpowiesz.... :)))
        Pozdrawiam
        • Gość: sorc Re: Serwis Siemensa IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 17:09
          hehehe , milo mi :-)
          • Gość: xxx Re: Serwis Siemensa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:12
            temat zakończony.... sprzedawca nie zauważył :)))) że mój telefon od kilku dni
            był do odbioru.... zresztą jestem pozytywnie zaskoczony jakością serwisu :))))
            (nowya płyta, nowszy soft)
            Pozdrawiam
            • Gość: sorc Re: Serwis Siemensa IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 18:28
              No i fajniutko ;) zycze mniej uszkodzen na przyszlosc i oby tak dalej , tzn aby
              dzialal ten Siemens :))

pozdrawiam
              • Gość: xxx Re: Serwis Siemensa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 19:46
                dzięki... mam nadzieję że telefonik usłyszał i wziął sobie te życzenia "do
                płyty" :))))))))
    • Gość: opcio Re: Serwis Siemensa IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 01.07.02, 02:10
      A jaki zostawiles telefon i w ktorym miescie,jesli mozna wiedziec?Ja na swojego
      mt50 czekam juz 3tyg.!!Krakow. Tez do wymiany jest podobno plyta.
      • Gość: xxx Re: Serwis Siemensa IP: *.katowice.pik-net.pl 01.07.02, 07:02
        S35, ale szybkość naprawy zależy ponoć od serwisu :) No i sprawdź czy aby Twój
        już na pewno nie wrócił :)))
        Pozdrawiam
    • Gość: Mar 14 dni i koniec! IP: *.skorosze.2a.pl 03.07.02, 10:41
      Nie wiem jak w Erze, ale w Plusie jest w gwarancji termin max. 14 dni. Jak się
      nie wyrobią - muszą zwrócić pieniądze albo dać nowy telefon. To zresztą wynika
      też zdaje się z przepisów o gwarancji! Naciśnij chamów!
      • Gość: sorc Re: 14 dni i koniec! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 20:07
        Kolego , wszedzie tak pisza... ale i tak z nimi niewygrasz - bo 14 dni to czas
        serwisowania(nie licza sie weekendy ani czas transportu) i to sie musisz
        wojowac nie z operatorem a serwisem !!!! a oni zawsze moge zmienic terminy
        przyjecia i powiedziec ze czas dostawy sie zmienil... wiec nic tutaj nie
        poradzisz :-)

Pozdrawiam
        • Gość: Mar Re: 14 dni i koniec! IP: *.skorosze.2a.pl 04.07.02, 13:16
          Gość portalu: sorc napisał(a):

> Kolego , wszedzie tak pisza... ale i tak z nimi niewygrasz - bo 14 dni to czas
          > serwisowania(nie licza sie weekendy ani czas transportu) i to sie musisz
          > wojowac nie z operatorem a serwisem !!!! a oni zawsze moge zmienic terminy
          > przyjecia i powiedziec ze czas dostawy sie zmienil... wiec nic tutaj nie
          > poradzisz :-)
          >
          > Pozdrawiam

Masz na niech bat. Oczywiście jeśli płacisz symboliczne rachunki po 100 zł albo i
          mniej - to nie za bardzo, ale ja np. płacę ok. 1000 - więc niech no tylko
          spróbują podskoczyć.... to zobaczą figę, a nie pieniądze :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka