Gość: maria IP: 193.151.38.* 24.06.05, 14:47 Moje dziecko wybrało sobie w komisie ten telefon w ramach prezentu. Jeszcze go nie kupiłam bo nic o nim nie wiem. Czy mogę prosić o opinie o tym modelu? dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuelka Re: motorola T722i 25.06.05, 12:23 Jest fajny, ale jest problem z smsami- powyzej kilkunastu znakow dochodza do odbiorcy z kwadracikami zamiast reszty zawartosci. Nie wiem od czego to zalezy, ale kilku moich znajomych mialo ten sam problem. Dziecko pewnie pisze duzo smsow, wiec nie polecam. Pozdrawiam Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: motorola T722i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:42 > Jest fajny, ale jest problem z smsami- powyzej kilkunastu znakow dochodza do > odbiorcy z kwadracikami zamiast reszty zawartosci Faktycznie, to dosc czesty problem, a wina jest po stronie softu. Wystarczy Motkę sflashować do 59r i wszystko bedzie dobrze. Choć wątpie, że pan z komisu będzie umiał to zrobić.... no ale może ta konkretna Motka ma już nowe oprogramowanie? Ha, i zapytam jeszcze, ile sobie życzą za ten model? Uczciwa cena to 200zł albo i odrobinę mniej. Po prostu jest to fonik nieco już przestarzały. Wolałbym dołożyć 100zł i nabyć Motorolę v300. Odpowiedz Link Zgłoś