Dodaj do ulubionych

Motorola V300 & sim-lock

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 15:39
Moze ktos sie orientuje jak zdjac simlocka z tego aparatu? Wiem ze z nokii
mozna zdjac wpisujac odpowiedni kod na klawiaturze. Prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: blq Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:15
      victor albo clip. oba kosztują tyle, że sobie pięć v300 kupisz.
      żadnych kodów itp pierdół. kabel USB na nic się nie zda (przy odrobinie
      szczęscia mozesz nim sobie ZAŁOŻYC simlocka co najwyżej)

pozostaje udać się do serwisu. 20zł góra.
      • Gość: Marek Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:59
        Nie do końca masz rację www.matrax.net/forum/showthread.php?t=25974
        Mnie się udało na V3 choć było kilka prób.
        • Gość: blq Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:56
          hehe, fakt - starsze fony z serii v można zesmoczyć w ten sposób. cóż, musze
          czesciej zaglądać na dzieł serii Seria Vxxx. poki co mam w domu cztery takie
          vałki (i tak są bez simlocka...) i mam już ich powoli dość :/

dzieki i pozdr.
          • Gość: sqs Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.05, 13:00
            To po jaka cholere sie udzielasz! Zachowaj to dla siebie. Kogo obchodzi ile ich
            masz...
            • Gość: Obcy Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:51
              Uwielbiam tę waszą bezinteresowną wredność (żeby nie powiedzieć k u r e s t w o)
            • Gość: blq jak masz problem to do psychologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:32
              ... a nie siać jadem na forum! wypowiedziales sie kiedys w jakiejs merytorycznej
              sprawie? nie... jakoś nie kojarzę! tak więc - czego tu szukasz? zaczepki? jasne,
              przecież jest się anonimowym i "w papę" za to nie dostaniesz, więc można
              zakozaczczyć, nie?

jeśli uważasz się za większego fachowca ode mnie, to udowodnij to. czekam....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka