Gość: Tom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 15:39 Moze ktos sie orientuje jak zdjac simlocka z tego aparatu? Wiem ze z nokii mozna zdjac wpisujac odpowiedni kod na klawiaturze. Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:15 victor albo clip. oba kosztują tyle, że sobie pięć v300 kupisz. żadnych kodów itp pierdół. kabel USB na nic się nie zda (przy odrobinie szczęscia mozesz nim sobie ZAŁOŻYC simlocka co najwyżej) pozostaje udać się do serwisu. 20zł góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:59 Nie do końca masz rację www.matrax.net/forum/showthread.php?t=25974 Mnie się udało na V3 choć było kilka prób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:56 hehe, fakt - starsze fony z serii v można zesmoczyć w ten sposób. cóż, musze czesciej zaglądać na dzieł serii Seria Vxxx. poki co mam w domu cztery takie vałki (i tak są bez simlocka...) i mam już ich powoli dość :/ dzieki i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqs Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.05, 13:00 To po jaka cholere sie udzielasz! Zachowaj to dla siebie. Kogo obchodzi ile ich masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Motorola V300 & sim-lock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:51 Uwielbiam tę waszą bezinteresowną wredność (żeby nie powiedzieć k u r e s t w o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq jak masz problem to do psychologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:32 ... a nie siać jadem na forum! wypowiedziales sie kiedys w jakiejs merytorycznej sprawie? nie... jakoś nie kojarzę! tak więc - czego tu szukasz? zaczepki? jasne, przecież jest się anonimowym i "w papę" za to nie dostaniesz, więc można zakozaczczyć, nie? jeśli uważasz się za większego fachowca ode mnie, to udowodnij to. czekam.... Odpowiedz Link Zgłoś