bentley6 25.11.05, 23:31 Grupa Trzymająca Giełdę bawią się z premierem mając po swojej stronie wiceministrów skarbu a może i ministra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konserwa Re: Sprzedaż Plusa już bliska? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 26.11.05, 09:17 Chalupiec musi odejsc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leemc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ F ,BCN VF PL: 60+(30)sekund IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 26.11.05, 09:46 jesli dojdzie do VF PL, ciekawe jak zmienia sie ceny. W Hiszpanii VF stosuje rozliczanie 60+(30)sek... co podwyZsza nominalna stawke za minute. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jardo Re: VF PL: 60+(30)sekund IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 19:55 Natomiast np na Węgrzech Vodafone proponuje kilka fajnych rzeczy: 1 ciekawy roaming - jeżeli zalogujesz się w jakiejkolwiek sieci Vodafone możesz dzwonić wg stawek krajowych + opłata za rozpoczęcie połaczenia wynosząca poniżej 3 zł, podobnie rozmowy przychodzące są bezpłatne - płaci się tylko ww jednorazową opłatę i można gadać nawet pół godziny, 2 taryfa europejska - w tej taryfie połaczenia po zalogoawaniu do jakiejkolwiek sieci Vodafone, wykonywane do jakiejskolwiek sieci Vodafone są w cenie rozmów krajowych (podobnie jak w Polsce - ok 70 groszy). Roaming Orange Polska wyglada przy tym na prawdę smutno. patrz www.vodafone.hu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc co, ja mam czytac po węgiersku?? IP: *.ctnet.pl / *.man.poznan.pl 28.11.05, 19:28 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Wszyscy byle nie.... 26.11.05, 11:10 Wszyscy byle nie francuska hydra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irini To Plus zmieni nazwę na Minus? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.11.05, 19:36 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Plus czy Minus.. IP: *.ctnet.pl / *.man.poznan.pl 28.11.05, 19:28 ..zawsze alpinus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyspaidotow ZASRANI BRYTYJCZYCY?!?! IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 26.11.05, 20:02 Kto che zasrana Vodafone, jusz widze jak zbojotoja jak to bylo z Orange!!! Tesco, Carrafeur, Orange, Vodafone i Polska w ten sposob traci dochod!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha niezwykle trafny nick... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 10:35 weź leki chłopcze Odpowiedz Link Zgłoś
blq niech przyjdzie nowy wlasciciel... 26.11.05, 20:54 ... o ile zwykle jestem przeciwny wyprzedawaniu dochodowych polskich firm, to akurat w przypadku Plusa jest to raczej konieczne. to co oni robią, jak lansują na każdym kroku ten fiński złom... to woła o pomstę do nieba! jade sobie glowna ulica i widze salon firmowy Pusa a nad nim dawna reklama zmieniona na nową. na starej lansowali 6020, na nowej... nie. nie SE k750i, Samsung d500, czy choćby Motorolę v547, albo jakiś inny dobry telefon. Nokię 6030. jeden z najbardziej nieudanych modeli na dodatek cwaniacko nazwany (sugerujący telefon klasy średniej, którym zdecydowanie NIE jest). Mam więc nadzieje, że Plusa przejmie Vodafone i skończy się wreszcie traktowanie Polski jako rynek zbytu dla największych bubli, najbardziej nieudanych modeli fińskiego koncernu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irini Ostatnie reklamy Plus ma fajne IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 27.11.05, 10:25 Mam na myśli te z udziałem kabaretu, nie pamiętam jego nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq z tym się oczywiście zgadzam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:18 ale ten fajny kabaret to jeszcze za mało by zyskać moją sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark MUMIO ! 07.12.05, 23:46 MUMIO ! Gość portalu: irini napisał(a): > Mam na myśli te z udziałem kabaretu, nie pamiętam jego nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieciowy Chlopiec Re: niech przyjdzie nowy wlasciciel... IP: *.chello.pl 27.11.05, 16:13 Jezeli Vodafone przejmie Plusa to dopiero zacznie sie syf. Jezeli Ty liczysz na "lepsze" telefony i nizsze taryfy to musisz byc albo mlody i glupi albo skonczyles edukacje na szkole podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: niech przyjdzie nowy wlasciciel... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:20 > Jezeli Vodafone przejmie Plusa to dopiero zacznie sie syf. W przypadku Orange zaczął się syf, ale z Plusa większego syfu już się zrobić nie da! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=32621522 > na "lepsze" telefony i nizsze taryfy to musisz byc albo mlody pojęcie względne. > i glupi chyba jeszcze bardziej względne? > albo skonczyles edukacje na szkole podstawowej. no kompletne pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: niech przyjdzie nowy wlasciciel... 27.11.05, 16:53 wiesz co blq sadze ze tym razem bedzie to samo co z orange bedzie drozej a tylko telefony sie zmienia wiec dla mnie niech zostanie plus ja jestem za tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: niech przyjdzie nowy wlasciciel... IP: *.kablowka.waw.pl 27.11.05, 21:52 Wiesz co... a propos podpis - może po prostu Niemcy mają lepszy nadzór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulsar Re: niech przyjdzie nowy wlasciciel... IP: *.wroclaw.mm.pl 27.11.05, 22:27 Wiadomo od kilku lat iż plus będzie kupiony przez vodafone!!! Nic nie normalnego!!! Nichil novi!!! co z tego wynika iż ostania sieć przejdzie w ręce kapitalisty zagranicznego!!! tak bo era już jest deutschetelekomowa!!! Poprostu nie stać nas polaków na posiadanie sieci gsm!!! i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misztal :) Re: Sprzedaż Plusa już bliska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:07 I będzie to samo przegiecie. Nie wiem, mam nadzieje, że tym razem zadzialają jakieś mechanizmy i państwo polskie nie pozwoli na takie złodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Sprzedaż Plusa już bliska? IP: 217.70.50.* 07.12.05, 20:52 ciekawe kogo póżniej wsadzą do więzienia Odpowiedz Link Zgłoś