krzysiek_12 19.12.05, 21:15 Pan Mądalski chciał kupować (Energis, Dialog), a sam został kupiony. Ciekawe czy na rynku pojawi się wysyp pracowników Neti szukających pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_witkowski JESTEP PRACOWNIKIEM NETI 19.12.05, 21:18 ALE NIGDY BYM NIE ZALOZYL TELEFONU OD NICH, BUHAHAHA TRAKTOWANIE KLIENTOW PRZEZ TA FIRME TO....... NO BRAK MI SLOW BUHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: JESTEP PRACOWNIKIEM NETI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 21:30 Tak z imienia i nazwiska? A jak szefostwo zaglada na fora? Mozesz miec przez to dluzsze swieta :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz_z_preczem Re: JESTEP PRACOWNIKIEM NETI IP: *.chello.pl 19.12.05, 21:31 W Netii nie pracuje żaden Marcin Witkowski. Panie "BUHAHAHAHA" skończ podstawówkę a dopiero potem się wypowiadaj w gronie dorosłych :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: JESTEP PRACOWNIKIEM NETI IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.05, 22:09 Jesli w Netii klient jest zle traktowany to polecam zaczac korzystac z uslug TP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: JESTEP PRACOWNIKIEM NETI IP: *.acn.waw.pl 19.12.05, 23:54 Ja za to pracowalem w TP, juz na szczescie tam nie pracuje i wlasnie jak bym mogl to zmienilbym operatora na Netie! TP potrafi wykonczyc czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikm1 Re: Netia ma nowego inwestora 19.12.05, 22:54 23proc. to jeszcze daleko zeby kupic netie... a co do obslugi klienta to miedzy netia na TP jest przepasc - oczywicie na niekorzysc TP, sa sto lat za murzynami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent TP SA Re: Netia ma nowego inwestora IP: *.freedom2surf.net 20.12.05, 00:12 Wielu moich znajomych zmienilo operatora z TP na Netie i sa bardzo zadowoleni, wkrotce i ja to uczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Netia ma nowego inwestora IP: *.chello.pl 20.12.05, 00:20 Energis już nie jest na sprzedaż - dopiero co się sprzedał GTS`owi, Dialog siedzi w łapach KGHM i doputy dopóki nie spadną ceny miedzi będzie to firma nie na sprzedaż. Dodatkowo, Exatel nie wygląda ostatnio na firmę na sprzedaż, nie ma co integrowac zbyt na rynku, bo na przykład - po co kupować takiego crowleya, gdzie tam jest wartość dodana dla netii? Powninien się Pan Madralski skupić na inwestycjach w P4 - tam teraz lezy kasa i jest jej trochę do wzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Netia ma nowego inwestora 20.12.05, 07:55 operator niezależny droższy od operatora wiodącego....śmiechu to wszystko warte; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Netia ma nowego inwestora IP: *.netia.pl 20.12.05, 09:55 Wysyp pracowników się nie pojawi, bo Novator startuje z pozycji inwestora finansowego, a nie branżowego. No chyba, że ma zamiar wymienić wszystkich 1600 polskich pracowników na islandczyków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Netia ma nowego inwestora IP: *.netia.pl 20.12.05, 11:05 Całe szczęście ze jestem pracownikiem Netii i śledzę losy na bieżąco...Bo widzę, ze co poniektórzy wogóle nie maja pojęcia o rynku...:))) Życzę każdemu,żeby choć przez jeden dzień miał szanse pracować w takich warunkach, w takim towarzystwie i żeby był traktowany jak człowiek...Właśnie tak jak TU w NETII!!! Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Netia ma nowego inwestora IP: *.chello.pl 20.12.05, 23:09 Ale bullshit Netia to moloch dla szaraczków, miejsce do zadekowania się podobne do tepsy a i układy tam panujące są podobne jak w tp. może w p4 będzie milej - bo obecnie zatrudniają dużo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś