t-mon 10.01.06, 13:09 Czy da sie w jakiś sposób zmniejszyć abonament nie rezygnując z neostrady???? Aktualnie mam standardowy abonament w TPsa bez żadnych dodatków(poza internetem) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek9293 Re: Neostrada a abonament 10.01.06, 16:04 To kolega jest szczęściażem. Ja chcąc mieć NEOSTRADĘ musiałem założyć telefon stacjonarny (bo inaczej się nie da) i na dodatek już nie ma ab. STANDARTOWEGO jest tylko ten nowy 60 MIN. ZA DARMO. Czyli reasumując płacę ab. za neostradę i TP60ZA DARMO(!!!). Niestety dopóki nie będzie konkurencji z tak rozbudowaną infrastrukturą jak TP S.A. nie ma szans na zdrową konkurenję :(( Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Neostrada a abonament 10.01.06, 16:57 t-mon napisał: > Czy da sie w jakiś sposób zmniejszyć abonament nie rezygnując z neostrady???? > Aktualnie mam standardowy abonament w TPsa bez żadnych dodatków(poza internetem > ) Na razie możliwości są raczej niewielkie, nie liczą plany "socjalnego", w którym jednak są bardzo drogie rozmowy (2 x stawka ze standardowego) a co najgorsze, nie można wtedy korzystać z tańszych połączeń u innych operatorów:( Na pocieszenie dodam tylko, że Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów zajmuje się sprawę zmuszania klientów do opłacania abonamnetu tel. przy Neo i jest szansa, że dojdą do wniosku, iż tak nie można. Wtedy być może będzie można zrezygnować w ogóle z abonamnetu telefonicznego. Pozdraiwam Karol Wieczorek Odpowiedz Link Zgłoś
korsiarz Re: Neostrada a abonament 12.01.06, 09:40 poczekajcie do marca. tepsa wprowadza coś nowego i ma być możliwośc posiadania Neo BEZ abonamentu za tel. Odpowiedz Link Zgłoś
morphii1 Re: Neostrada a abonament 29.01.06, 16:13 A wiec czekamy na to "cudowne" wydarzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tingavinga Re: Neostrada a abonament 11.06.06, 17:10 Czekamy, czekamy i cudu się nigdy nie doczekamy. Bo to TPsa. Kto zrezygnowałby z takiej kasy? Ja równiez ma stacjonarny tylko i wyłacznie dla neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś