Gość: Jola IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 11:56 czy da się zainstalować (lub coś tam...) radio w tym modelu. Jeśli tak, to jak? Ja nie mam pojęcia o co chodzi, może ktoś wytłumaczy od początku o co chodzi i jak to zrobić. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzichu Re: Radio w Ericsson 20s IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 09:09 ja ci poradze idziesz do sklepu rtv kupujesz małe przenosne radio na słuchawki bierzesz izolacje i obwiązujesz antenke ericsona T20s i jednoczesnie radio I masz juz ericsona T20s z radiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gri Re: Radio w Ericsson 20s IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.02, 21:13 Gość portalu: zdzichu napisał(a): > ja ci poradze idziesz do sklepu rtv kupujesz małe > przenosne radio na słuchawki bierzesz izolacje i > obwiązujesz antenke ericsona T20s i jednoczesnie radio > > > I masz juz ericsona T20s z radiem. A kto powiedział,ze musi być małe?Najlepiej przywiązać Eryka do dużego jamnika.Może być z kompaktem i mp3.Ale wtedy będziesz miała sprzęcior.Cała B.Podlaska bedzie Ci zazdrościć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komputerek666 Re: Radio w Ericsson 20s IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 15:47 NIE WIEM NIC NA TEN TEMET, ale mozesz sobie kupic do swojej nokii 3310, ale to się nie oplaca.. Acha , a MP3 sie chyba da podlaczyc. kak73@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndyN Re: Radio w Ericsson 20s IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.12.02, 13:31 Witam Chyba "szanowni" moi przedmówcy nie mieli nigdy Ericssona w rękach. Można dokupić radio dołączane do tego telefonu, zobacz tutaj (klinknij na Swój model telefonu i poszukaj): www.centrumgsm.pl/ericsson/ możesz też takie radio kupić tutaj: (nie mam nic wspólnego z tą aukcją): www.allegro.pl/show_item.php?item=8834554 Można też dokupić odtwarzacz mp3 www.centrumgsm.pl/ericsson/ Pozdrawiam. An. Odpowiedz Link Zgłoś