Gość: zrozpaczona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:37 błagam czy ktos wie jak moge sprawdzic ile mam na koncie? ja od dzis mam telefonik z plus gsm i kompletnie sie polapac nie moge ...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebekstary Re: Sprawdzanie stanu konta w plus gsm 27.03.06, 16:49 abonament-sms lub telefon po 2580 simplus *100# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrospaczona Re: Sprawdzanie stanu konta w plus gsm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:11 Dziekuje serdecznie :))) tylko jeden problem ... ehh jak wpisuje *100# w telefonie to wyskakuje mi komunikat " niepoprawne polecenie" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrospaczona g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:12 Dziekuje serdecznie :))) tylko jeden problem ... ehh jak wpisuje *100# w telefonie to wyskakuje mi komunikat " niepoprawne polecenie" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zr.. Re: g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:50 na kartęa dokladniej to z mixa:) Odpowiedz Link Zgłoś
bart181 Re: g 27.03.06, 20:18 Jeśli jest to telefon SonyEricsson lub co gorsza Siemens, producent nie przewidział sprawdzania stanu konta na ekranie. Wpisz z klawiatury *100*11*99#, zastosuj się do otrzmanych wiadomości i będziesz mogła sprawdzić przez *100#. W Motoroli, Nokii, Samsungu czy Sagemie miałabyś w Plusie stan konta na głównym ekranie, pod nazwą sieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Sprawdzanie stanu konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:52 bart181 napisał: > Jeśli jest to telefon SonyEricsson lub co gorsza Siemens, producent nie > przewidział sprawdzania stanu konta na ekranie. To samo w Philipsach, przynajmniej w niektórych Wpisz z klawiatury *100*11*99#, > zastosuj się do otrzmanych wiadomości i będziesz mogła sprawdzić przez *100#. Zgadza się, bez tego pierwszego dłuższego kodu będzie ci ciągle pokazywac, że *100# to niepoprawne polecenie Odpowiedz Link Zgłoś