Gość: piotrek_533 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:52 Jaką sieć wybrać, aby było najwięcej minut w abonamencie za 25-35 zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia_23 Łooooo matko.... IP: *.ino.tvknet.pl / *.nat.ino.tvknet.pl 18.04.06, 19:14 www.orange.pl www.plusgsm.pl www.era.pl Wejdź tam i przeczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Jaką sieć wybrać? 18.04.06, 23:27 Pytanie trochę bez sensu, ale polecam Erę... nie będzie najtańsza, ale za to solidna. Teraz jestem zadowolony i do niej przywiązany. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Jaką sieć wybrać? 19.04.06, 08:02 Pytanie trochę bez sensu, ale polecam Plusa... nie będzie najtańsza, ale za to solidna. Teraz jestem zadowolony i do niej przywiązany. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: Jaką sieć wybrać? IP: *.kutno.mediaclub.pl 21.04.06, 19:00 Moim zdaniem najlepszy jest ORANGE. Cały czas jestem w tej sieci i jestem bardzo zadowolony. W ogole wiekszosc moich znajomych ma Orange, piszemy eski za grosza i jest super! polecam orange Odpowiedz Link Zgłoś