Gość: kasia IP: *.dialup.medianet.pl 26.10.01, 10:30 Proszę o podzielenie się uwagami dotyczącymi użytkowania w/w komórki.Czy jesteście zadowoleni z niej czy może nie? Czy ma ona możliwość wgrania nowej melodyjki? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malcolm Re: NOKIA 6210 IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 12:10 Jak na razie - a korzystam z niej juz kilka miesiecy - bez zarzutow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: NOKIA 6210 IP: *.csk.pl 31.10.01, 13:30 Ja tez chcialem ja kupic, jest dobra, ale poczekam chyba na 6310. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janiol Re: NOKIA 6210 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 18:32 Telefon ten to totalna kicha niewarta swojej ceny caly czas wiesza sie gubi zasieg bateria jest luzna przyciski szwankuja nie mozna jej podlaczyc do kompa bo lacze to nie dziala wiem to bo sam niestety mam ten shit (juz drugi bo pierwsza sie sypnela i dali mi druga ktora mam od sierpnia i juz zdazyla byc w naprawie i wkrotce idzie tam znowu - lata bateria wiesza sie gubi zasieg niedziala z kompem niedziala przycisk glosnosci dlatego goraco odradzam jakbys chciala o cos jeszcze zapytac to anty_tpsa@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: NOKIA 6210 IP: *.dialup.medianet.pl 05.11.01, 11:26 No to mnie zmartwiłeś. A jakie inne z serii NOKIA polecasz? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janiol Re: NOKIA 6210 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 22:22 czesc Kasiu to znowu ja nokii nie polecam zadnej !!! w 8210 oraz 8850 sypia sie jeszcze do tego wyswietlacze i ta ich rozdzielczosc polecil bym ci Eryka T68 ale niewiem ile bedzie kosztowal i moze Siemensa SL 45, s 45. A od nokii lepiej zdaleka serio. No to narazie. Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: NOKIA 6210 IP: *.dialup.medianet.pl 06.11.01, 12:43 Dzięki za odpowiedź.No to muszę się teraz zastanowić nad wyborem. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: NOKIA 6210 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 14:28 Widze, ze niektore wypowiedzi nie sa zbyt obiektywne! Jezeli ktos Ci w ten sposob doradza to zastanow sie dlaczego produkty Nokia sie tak dobrze sprzedaja pomimo wysokich cen?! Wyzej wymienione wady tycza sie raczej nie tej marki. Luzna bateria jest koszmarem telefonow Siemens (nie wiem czy poprawiono to w nowych ale po przeczytaniu testow raczej nie). Proponowany telefon Eryka jest rzeczywiscie bardzo dobry ale narazie nie ma go w promocjach albo wogole w Polsce. Eryk to dobra firma ale maja tylko trzy dobre telefony inne sa straszne. Jesli chodzi o wady Nokia to tylko software. Czasami starsze wersje sie wieszaja. Wyswietlacze sa zdecydownie najlepsze. Moj poprzednik chyba oprocz Nokia nie lubi rowniez firm takich jak Nike, Coke, PhilipMorris, Sony etc. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janiol Re: NOKIA 6210 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 22:15 Czesc JAKIE SA WYSWIETLACZE ???????????????????????????????????????????????????? najlepsze - wolne zarty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartak Re: NOKIA 6210 IP: 195.41.66.* 08.11.01, 08:43 Nokia bazuje na starej platformie i hardwarze. Siemens jest o niebo nowoczesniejszy i on najlepiej znosi obecny kryzys na rynku. Jakosc sie przebija! Osobiscie polecam S40 jako najbardziej profesjonalny telefonik na swiecie ale dla powaznych ludzi - nie ma gier! Dla fanatykow: S45i z k-Java i karta MP3. Muzyka stereo do 10 godzin (ale przy jednoczesnym obnizeniu jakosci), mozliwosc samodzielnego programowania, importowania gier z internetu i wiele innych bajerow. Fanatastyczna wspolpraca z kompem i zabawa na dlugie godziny kazdego dnia. I jeszcze jedno - S40 to najlepsze radio w calym komorkowym businesie - najczulsze a jednoczesnie najzdrowsze bo emituje najmniejsze promieniowanie ze wszystkich komorek do naszych mozgow. Tylko Siemens!!! Oni sa glodni sukcesu i dojda stara panne nokie w ciagu kilku lat. pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar zależy do czego ci telefon IP: 213.25.197.* 09.11.01, 04:19 Mnie Mp3 do niczego nie służy. Podobnie jak gierki i melodyjki. Liczy się długi czas rozmowy i szybki przesył danych. Kolorowe wyświetlacze, animacje - to bajery dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: NOKIA 6210 IP: 213.25.197.* 09.11.01, 04:17 Mam od prawie roku N6210: Po 8 miesiącach zaczął się zawieszać i trzeba było wgrać nowe oprogramowanie (zrobione w ramach grwarancji, Plus dał nawet aparat zastępczy na klika dni) W porównaniu z Nokią 3210 i Ercssonem jakimśtam, których używałem wcześniej, 6210 ma jakby "spóxniony zapłon". Reaguje na wybór funkcji menu jakby z opóxnieniem. Mam wrażenie jakby procesor nie radził sobie z obsługą tak wielu funkcji. Łącze na podczerwnień nie działa z Windows 98. Do Windowsów trzeba wprowadzić pewne modyfikacje - wtedy podobno jest OK. Ale to wina Windowsów, a nie telefonu. Przez kabel łacze z inetrnetem jest OK. Telefon wymaga mocnego sygnału - ale to niestety przypadłośc wszystkich telefonów z anteną wbudowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg Re: NOKIA 6210 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 11:54 Super telefon , mozna przyznac ze jesli chodzi o niego to moim zdaniem jest najlepszy ze wszytkich Nokii w tej klasie ... oczywiscie ma juz swoje lata , ale dalej jest nowoczesny i bardzo dobry ( nie wiem jak w tych nowych oprogramowanie dziala , ale w starych jest super ). A co do wypowiedzi Janiol'a to mysle ze nie warto sluchac go , jakies bzdury wciska , Nokia jest jednym z najlepszych producentow telefonow , oczywiscie seria 8xxx jest rzeczywiscie wadliwa w niektorych modelach , ale po za tym jest super , Siemens SL45 to juz wyzsza jazda i nie porownujmy go do 6210... Pozdr. zyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janiol Re: NOKIA 6210 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 21:25 Zyg sam wciskasz bzdury znasz nokie chyba z opisow w gazecie albo je sprzedajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg Re: NOKIA 6210 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 08:39 Tak sie sklada ze siedze mocno w telefonii komorkowej , nie mowie ze nokie sa idealne , ale nie wciskaj kitu ludziom , a po za tym jak nie nokia to co twoim zdaniem ?? moze Alcatel ? hahahahaa :)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janiol Re: NOKIA 6210 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 16:15 Siedzisz gleboko w komorkach sprzed lat. Zobacz jakie teraz sa alcatele o niebo lepsze od nokii a wiesz dlaczego ? : BO DZIALAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A eryki ? porownaj sobie nokie 8310 a ericssona T68 niewidzisz roznicy ? Ja mialem juz 4 nokie wszystkie sie sypia. Mialem tez siemensa c25 ktory nadal jest uzywany (nie przezemnie) i niema z nim zadnego problemu. A ma juz ze 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg Re: NOKIA 6210 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 19:30 Gość portalu: Janiol napisał(a): > Siedzisz gleboko w komorkach sprzed lat. Zobacz jakie teraz sa alcatele o niebo > > lepsze od nokii a wiesz dlaczego ? : > BO DZIALAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A eryki ? porownaj sobie nokie > 8310 a ericssona T68 niewidzisz roznicy ? Ja mialem juz 4 nokie wszystkie sie > sypia. Mialem tez siemensa c25 ktory nadal jest uzywany (nie przezemnie) i > niema z nim zadnego problemu. A ma juz ze 3 lata. Wiesz co czlowieku wez se na wstrzymanie i na podniete bo nie wiesz co mowisz... Alcatele sa piekne , ale wewnetrznie to jest tragedia , przeca te nowe alcatele to przeciez dopiero co weszly , po 3-4 latach mozna powiedziec ze sa dobre a tutaj co mozesz powiedziec po paru miesiacach ??? hehehe , 8310 , jeny przeciez potwierdzilem ze seria 8xxx jest rzeczywisie "delikatna" i wadliwa... wiec nie porownuj go z erykiem ! Jak ci sie sypaly nokie to po co kupowales nastepne ? :)) hehehe , sam sobie zaprzeczasz... Do Siemensow nie mam specjalnie nic , moim zdaniem jako taki telefon... No , ale wracajac do meritum Noki 6210 , powiem ci ze nie znam osob ktore tak narzekaja na ten telefon , jesli cie nokia obrazila czyms to nie wciskaj chociaz na forum ludzom kitu... Mow sobie tak dalej jak teraz mowisz a dalekoooo zajdziesz :))) Pozdrawiam Zyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janiol Re: NOKIA 6210 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 21:25 Czesc czy ty jestes ksiedzem ze prawisz kazania ??? Kupujac nokie ciagle mialem nadzieje ze trafilem na zly (wadliwy ) aparat ale teraz juz wiem ze to gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg Re: NOKIA 6210 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 09:58 Gość portalu: Janiol napisał(a): > Czesc czy ty jestes ksiedzem ze prawisz kazania ??? Kupujac nokie ciagle mialem > > nadzieje ze trafilem na zly (wadliwy ) aparat ale teraz juz wiem ze to gowna. NIe prawie kazan :))) hehehe , ja nie czaje twojego tekstu - jak to kupowales nokie i chciales aby byla wadliwa ??? to po co kupowales ? :)) zalosny ten watek sie robi , juz mi sie nie chce klepac o takich bzdurach... kup se eryka i sie zadowalaj nim ;]]]] Pozdrawiam Zyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janiol Re: NOKIA 6210 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:25 Musze Ci wytlumaczyc: kupujac nokie ktora okazywala sie gownem mialem nadzieje ze mialem pecha i dostalem zly telefon a ze inne sa dobre kumasz kwestie prosze ksiedza. I ja Cie pozdrawiam !!! nara do nastepnego razu czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: NOKIA 6210 IP: *.pai.net.pl 29.01.02, 01:28 mozliwe ze mieles pecha z nokia ale nie masz racji mówiac ze sa do bani. to najlepsze telefony. takie sa wyniki badan opinii publicznej. a jak dobrze wiesz wiekszosc zawsze wygrywa. i tego trzeba sie trzymaj jak wiekszosc mówi ze sa dobre to widocznie tak jest. ale kazdy moze miec swoje zdanie. dlatego jestes jednym z mniejszosci i musisz sie z tym pogodzic. serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: NOKIA 6210 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 11:29 Czy macie problemy podczas rozmowy tzn. chodzi mi o zakłócenia słyszane w słuchawce? Odpowiedz Link Zgłoś