Gość: Smakosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:11 Czy ktos wie ktora polska siec kom. oferuje dla nowych Nokie E70? W Erze gdzie jestem teraz i mam przedluzyc umowe tego telefonu nie oferuja a N70 ktory mi proponuja mnie nie zadawala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elcia Re: Nokia E70 dla nowego abonenta IP: *.aster.pl 06.09.06, 13:26 Zastanawiam sie co oznacza słowo nie zadawala? Telefonem sie zadowolic mozna? Pracuje na codzien z ludzmi- klientami wiecznie niedopieszczonymi , z kompleksami dla ktorych posiadanie wypasionego telefonu oznacza bycie nr 1 wsrod kontrahentow, rodziny i przyjaciol. Miedzy nami mowiac szukaja telefonu- z maksimum funkcji, a tak naprawde uzywaja go do dzwonienia, a na pytanie co telefon musi miec zeby spelniac oczekiwania i dlaczego ten model odpowiadaja " yyyyyyyyyyyyyy bo fajny jest" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Nokia E70 dla nowego abonenta IP: 83.238.171.* 06.09.06, 14:56 Masz racje. Mam kompleksy i jestem niedopieszczony. Mysle, ze telefon z WLAN by mi pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś