Dodaj do ulubionych

abonament TP - NIE !! Neostrada-TAK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:49
Od kiedy TP rozdzieli te usługi, i czy jeśli sie ma ważną umowe abonamentową czy będzie mozna ją zerwać i zrezygnować z samego telefonu stacjonarnego.
Pytam sie bo słyszałem że od nowego roku ma niby tak być ale czy jest ktoś kto dokładnie wytłumaczy na czym to będzie polegać.
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: abonament TP - NIE !! Neostrada-TAK 03.11.06, 10:56
      Obawiam się, że tpsa będzie się bronić rękoma i nogami przed rozdzieleniem neo
      od abonamentu za stacjonarny tel.
    • Gość: orli1983 Re: abonament TP - NIE !! Neostrada-TAK IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 04.11.06, 11:10
      Juz w tej chwili to jest oddzielone:P Zapytaj w TPsie:P:P:P;)
      • Gość: jarekdo Re: abonament TP - NIE !! Neostrada-TAK IP: 82.160.247.* 04.11.06, 13:19
        Wzce nie jest rozdzielone!!!!!!!!!!!!!!!!
        Rezygnowałem z telefonu 26. 10 a neostrade zgodnie z umową miałem do 31.10.
        26.10 rano nie miałem ani telefonu ani neo.
        Poszłem do sąsiada zadzwonić na 9393 i 800 102 102 a tam mi powiedzieli że jak
        nie ma telefony to nie będzie neo!!!!!!!!!!!!!!
        Wprost zapytałem czy to była zagrywaka medialna z tym rozdzieleniem -
        pan w słuchawce odpowiedział twierdząco....
        No coment
    • Gość: trefniś A nie możesz wziąć netu od innego dostawcy? IP: *.aster.pl 04.11.06, 11:25
      Jak w temacie. Weź net od Sferii, Netii, Dialogu, Aster City, UPS, czy innego
      NOM'a.
      • skynews Re: A nie możesz wziąć netu od innego dostawcy? 04.11.06, 13:34

Co jest rozdzielone ?
        Można mięć internet i telefon stacjonarny od rożnych dostawców ale kabelki
        tudzież inne druciki należą do TPSA i ich właściciel będzie pobierał zawsze
        jakaś tam opłatę za umożliwienie korzystania ze swoich urządzeń technicznych.

Jeżeli jakiś operator lub firma zdecydują się prowadzić swoje kable lub inne
        łącza do odbiorców to wówczas dopiero przestają być tzw. operatorami wirtualnymi.

Enjoy it !
        • Gość: chello Re: A nie możesz wziąć netu od innego dostawcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:52
          Prawdopodobnie Struzynska dopnie swojego i TPSA oddzieli telefon od
          Neostrady a druga sprawa na rynku pijawia sie coraz wiecej dostawców
          internetu co i tak zmusi TPSA do tego aby sprzedawali sama usługe
          internetowa bez tego durnego obowiazku brania numeru telefonu i płacenie
          dodatkowo 50 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka