Gość: Ewa IP: 62.225.236.* 17.02.01, 13:03 Kochani mieszkam w Niemczech i probuje za pomoca internetu wyslac bezplatny sms do wlasciciela komorki Ery Gsm niestety jest to niemozliwe czy ktos zna sposob bede wdzieczna czesc Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stealth Re: sms era gsm IP: 10.10.97.* 17.02.01, 20:22 skorzystaj z serwisu http://www.mtnsms.com/ bez pudla ! zalogujesz sie i spokoj. wlacznie z potwierdzeniem dostarczenia sms. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: sms era gsm IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.01, 12:23 dziekuje za pomoc stealth jestem ci ogromnie wdzieczna juz nawiazalam kontakt wszystko odbylo sie bez pudla jeszcze raz dziekuje baj baj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: sms era gsm IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.01, 20:22 A ja mam inny problem tez mieszkam w niemczech a moja dziewczyna w Polsce ma ere gsm z poczatkowym numerem 600jak do niej sie dostac poprzez besplatny sms kochani pomozcie bo strace majatek a jestem biednym studentem jeszcze raz dziekuje Olo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: sms era gsm IP: 213.184.4.131, 213.184.11.* 25.02.01, 17:34 Jest pare wyjsc z tego problemu: 1. Moze tak powrot do Polski? 2. Sms poprzez specjalny program np. Gadu-gadu, SmsBox ale ja polecam ICQ (2000b) 3. Strony gdzie mozna wyslac sms: - wymieniona wczesniej - www.eragsm.pl - www.freesms.net - sms.gt.com.ua 4. A moze chat pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re: sms era gsm IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.03.01, 09:59 Nie wiem co rozumiesz przez bezplatne sms-y mysle ze Ci chdzi o te z internetu, gdy ja bylem w Niemczech normalnie wysylalem sms-y z kawiarni internetowej i nie bylo problemu z odebraniem w Polsce. www.eragsm.pl albo www.eragsm.com bo juz dokladnie nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogal Re: sms era gsm IP: 192.168.0.6, 213.25.249.* 06.03.01, 15:16 Jak na razie w Icq jeszcze nie wiedza o tym, ze 600 to prefix Ery, wiec pod tak zaczynajacy sie numer nie wyslecie sms z "icka". Bezblednie dziala bramka Ery (www.eragsm.com.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: sms era gsm IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.01, 09:34 Dziekuje wszystkim za dobre slowo juz sie wszystko wyjasnilo i mam kontakt jeszcze raz dziekuje OLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek G Re: sms era gsm IP: *.man.bialystok.pl 19.03.01, 09:48 Jesli masz ICQ to niema sprawy możesz wysyłać SMS nacałyświat, jesli niemasz to ściągnij z www.ICQ.com , działa podobnie do gadu-gadu ale jest owiele lepszy no i niestety nie po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: odwrotnie - czyli do Niemiec! IP: *.penetrator.com.pl 20.04.01, 11:04 Mam problem dokladnie odwrotny. Szukam polskiej strony internetowej (lub programu) do wysylania sms'ow do Niemiec. Gadu gadu nie dziala na zagranieczne sieci (pomimo, ze autor zapewnia iz dziala), a z ICQ mam problemy (pewne ograniczenia sieciowe nie do przeskoczenia). Bede wdzieczna wszystkim za rade. Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaReK Re: odwrotnie - czyli do Niemiec! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 23:52 Otoz nalazlem strone, a raczej moj brat, dzieki ktorej jest mozliwosc wyslania sms do wiekszosci krajow eurpy i nie tylko. Owa strona to www.freesms.net bardzo ja polecam, gdzy samz niej korzystam Marek Odpowiedz Link Zgłoś