Dodaj do ulubionych

sms era gsm

IP: 62.225.236.* 17.02.01, 13:03
Kochani mieszkam w Niemczech i probuje za pomoca internetu wyslac bezplatny sms do wlasciciela komorki Ery Gsm niestety jest to niemozliwe czy ktos zna sposob bede wdzieczna czesc Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: stealth Re: sms era gsm IP: 10.10.97.* 17.02.01, 20:22
      skorzystaj z serwisu http://www.mtnsms.com/ bez pudla ! zalogujesz sie i spokoj. wlacznie z potwierdzeniem dostarczenia sms.
      • Gość: EWA Re: sms era gsm IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.01, 12:23
        dziekuje za pomoc stealth jestem ci ogromnie wdzieczna juz nawiazalam kontakt wszystko odbylo sie bez pudla jeszcze raz dziekuje baj baj
    • Gość: Olo Re: sms era gsm IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.01, 20:22
      A ja mam inny problem tez mieszkam w niemczech a moja dziewczyna w Polsce ma ere gsm z poczatkowym numerem 600jak do niej sie dostac poprzez besplatny sms kochani pomozcie bo strace majatek a jestem biednym studentem jeszcze raz dziekuje Olo
      • Gość: Adam Re: sms era gsm IP: 213.184.4.131, 213.184.11.* 25.02.01, 17:34
        Jest pare wyjsc z tego problemu:
        1. Moze tak powrot do Polski?
        2. Sms poprzez specjalny program np. Gadu-gadu, SmsBox ale ja polecam ICQ (2000b)
        3. Strony gdzie mozna wyslac sms:
        - wymieniona wczesniej
        - www.eragsm.pl
        - www.freesms.net
        - sms.gt.com.ua
        4. A moze chat
        pozdrowienia
    • Gość: Muzyk Re: sms era gsm IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.03.01, 09:59
      Nie wiem co rozumiesz przez bezplatne sms-y mysle ze Ci chdzi o te z internetu,
      gdy ja bylem w Niemczech normalnie wysylalem sms-y z kawiarni internetowej i
      nie bylo problemu z odebraniem w Polsce. www.eragsm.pl albo www.eragsm.com
      bo juz dokladnie nie pamietam.
      • Gość: Rogal Re: sms era gsm IP: 192.168.0.6, 213.25.249.* 06.03.01, 15:16
        Jak na razie w Icq jeszcze nie wiedza o tym, ze 600 to prefix Ery, wiec pod tak
        zaczynajacy sie numer nie wyslecie sms z "icka". Bezblednie dziala bramka Ery
        (www.eragsm.com.pl).
        • Gość: Olo Re: sms era gsm IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.01, 09:34
          Dziekuje wszystkim za dobre slowo juz sie wszystko
          wyjasnilo i mam kontakt jeszcze raz dziekuje OLO
    • Gość: Bartek G Re: sms era gsm IP: *.man.bialystok.pl 19.03.01, 09:48
      Jesli masz ICQ to niema sprawy możesz wysyłać SMS nacałyświat, jesli niemasz to
      ściągnij z www.ICQ.com , działa podobnie do gadu-gadu ale jest owiele lepszy no
      i niestety nie po polsku
    • Gość: Ania Re: odwrotnie - czyli do Niemiec! IP: *.penetrator.com.pl 20.04.01, 11:04
      Mam problem dokladnie odwrotny. Szukam polskiej strony
      internetowej (lub programu) do wysylania sms'ow do
      Niemiec. Gadu gadu nie dziala na zagranieczne sieci
      (pomimo, ze autor zapewnia iz dziala), a z ICQ mam
      problemy (pewne ograniczenia sieciowe nie do
      przeskoczenia). Bede wdzieczna wszystkim za rade.
      Pozdrawiam. Ania
      • Gość: MaReK Re: odwrotnie - czyli do Niemiec! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 23:52
        Otoz nalazlem strone, a raczej moj brat, dzieki ktorej jest mozliwosc wyslania
        sms do wiekszosci krajow eurpy i nie tylko. Owa strona to www.freesms.net
        bardzo ja polecam, gdzy samz niej korzystam

Marek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka