Gość: Michal IP: *.mediacom.pl 14.11.01, 16:07 Potzrebuje jakis programik, zeby wysylal masowe smsy na jeden nr. Meczy mnie pewna osoba, ktorej tozsamosci nie moge ustalic. Slyszeliscie moze o czyms takim? Skad mozna to pobrac jesli jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matt Re: Bomba SMS-owa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 16:59 Odpowiedz na to pytanie znajdziesz => hawkx678.republika.pl/numbers.html#bomba%20sms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Bomba SMS-owa IP: *.siemens.pl 15.04.02, 14:57 Ale ten artykul opisuje oczywista bzdure, jaka jest sms psujacy komorke, a kolega pyta po prostu o program do automatycznego wysylania duzych ilosci smsow, taki smsowy odpowiednik mailbombingu, a takie istnieja jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIWER Re: Bomba SMS-owa IP: 192.168.1.* 12.04.02, 22:44 ZGŁOŚ DO OPERATORA I ZMIENI CI NUMEREK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stewald Re: Bomba SMS-owa IP: *.mis 28.04.02, 10:31 Internetowe bramki sms-owe mają pewne ograniczenie. W ciągu jednego dnia można wysłać na dany numer określoną liczbę sms-ów, nie pamiętam dokładnie ile ale jest to ok. 10. A więc z takiej bomby zbyt dużo sms-ów nie wyślesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atherion Re: Bomba SMS-owa IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 17:57 jest możliwość wysyłania nieograniczonej ilości smsów, ja do tego doszedłem sam i to z wielkim trudem, jezeli się znasz trochę na kompie to napewno coś wymislisz... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja stara Re: Bomba SMS-owa IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.13, 16:35 chyba konia walić sam musiałes i do tego doszedłeś frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
m-p Re: Bomba SMS-owa 26.05.02, 14:27 Nie radzę, to bezprawne. Zgłoś to operatorowi. Odpowiedz Link Zgłoś