Gość: vgng IP: *.lodz.mm.pl 02.03.07, 21:16 Czy poza erą można mieć gadu-gadu lub inny program do komunikacji w telefonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarny piotrus Re: Gadu-gadu IP: *.acn.waw.pl 05.03.07, 21:51 właśnie można wszystko pytanie tylko czy to sie opłaca - mnie sie wydaje ze gadu w erze narzuciło pewne standardy tylko czekać aż w slad za nim pójda inni operatorzy.. miejmy nadzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 21:58 Np. jadu-gadu. Sam go uzywam. Programik w javie wiec pojdzie na kazdym telefonie:) laczy sie przez gprs albo wi-fi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:03 Smart-gadu (uzywalem na MPx200) 1,22 za godzine platne z gory w Simplusie. Takze dobra alternatywa ale nie ma porownania z cenami w Erze czy Heyah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ma bata Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:29 no z tą ceną to mnie lekko zszokowałeś - 1zł za godzine ? ja to siedzę prawie cały czas z odpalonym eragg wiec kilka godzina na 'dzień dobry' bym płacił, Na szczęście w taktaku faktycznie to złotówke/tydz kosztuje - choć jak odpalałem pierwszy raz to miałem stracha, ze mi ostro naliczy, że czagoś niedoczytałem. podsumowując uważam że to bardzo porządna usługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:33 Ale smart gadu istnieje juz dlugidlugi czas i tylko dla nielicznych bo na platforme Windows Mobile. EraGG jest duzo lepszym rozwiazaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiewak Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:18 Windows w komórce - to przecież wielka pomyłka, na szczeście w era gg wystarczy mieć obsługę javy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:39 Telefon to jednak telefon i komputera nie zastąpi :) Ale z EraGG sie bardzo przyjemni korzysta Odpowiedz Link Zgłoś