IP: *.lodz.mm.pl 02.03.07, 21:16
Czy poza erą można mieć gadu-gadu lub inny program do komunikacji w telefonie?
Obserwuj wątek
    • breblebrox Re: Gadu-gadu 02.03.07, 22:13
      Można.
      • Gość: czarny piotrus Re: Gadu-gadu IP: *.acn.waw.pl 05.03.07, 21:51
        właśnie można wszystko pytanie tylko czy to sie opłaca - mnie sie wydaje ze gadu
        w erze narzuciło pewne standardy tylko czekać aż w slad za nim pójda inni
        operatorzy..
        miejmy nadzieje!
    • Gość: jaco Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 21:58
      Np. jadu-gadu. Sam go uzywam. Programik w javie wiec pojdzie na kazdym telefonie:) laczy sie przez gprs albo wi-fi.
      • Gość: c Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:03
        Smart-gadu (uzywalem na MPx200) 1,22 za godzine platne z gory w Simplusie.
        Takze dobra alternatywa ale nie ma porownania z cenami w Erze czy Heyah.
        • Gość: nie ma bata Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:29
          no z tą ceną to mnie lekko zszokowałeś - 1zł za godzine ? ja to siedzę prawie
          cały czas z odpalonym eragg wiec kilka godzina na 'dzień dobry' bym płacił,
          Na szczęście w taktaku faktycznie to złotówke/tydz kosztuje - choć jak odpalałem
          pierwszy raz to miałem stracha, ze mi ostro naliczy, że czagoś niedoczytałem.
          podsumowując uważam że to bardzo porządna usługa.
          • Gość: c Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:33
            Ale smart gadu istnieje juz dlugidlugi czas i tylko dla nielicznych bo na
            platforme Windows Mobile. EraGG jest duzo lepszym rozwiazaniem.
            • Gość: spiewak Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:18
              Windows w komórce - to przecież wielka pomyłka,
              na szczeście w era gg wystarczy mieć obsługę javy
              • Gość: Borys Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:39
                Telefon to jednak telefon i komputera nie zastąpi :) Ale z EraGG sie bardzo
                przyjemni korzysta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka