Gość: iga IP: *.torun.mm.pl 15.05.03, 09:42 Co sądzicie o motoroli T 192 jest ona aktualnie w promocji w popie i zamierzam sobie ją sprawic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gamling Re: motorola IP: *.bsipl.com.pl 15.05.03, 10:53 Jesli oczekujesz od telefonu zeby tylko dzwonil i odbieral smsy to jest ok. Niestety nie jest to telefon z gornej polki. Ale dziala calkiem przyzwoicie jak za te pieniadze. Tylko szybka ma zwyczaj brudzic sie od wewnatrz ale mozna ja latwo wyczyscic bo obudowa jest zdejmowana. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: motorola IP: *.bydg.pdi.net 15.05.03, 11:21 Cudów w nim nie ma. Niezbyt miły w obsłudze. Koszmarny alarm wibracyjny. Powinien być dyskretny, ale jak zacznie wibrować to hałas robi niemiłosierny. Bateria trzyma dość słabo. Wnioski do samodzielnego wyciągnięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: motorola IP: *.torun.mm.pl 15.05.03, 11:45 Mam do wyboru albo ta motorolę, albo alcatela 311 albo siemensa A35 żeden z tych telefonów z pewnością nie należy do tych z górnej półki i jestem tego świadoma. Jednak co wyaje się najlepsze z tej oferty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: motorola IP: 62.181.161.* 15.05.03, 13:08 Gość portalu: iga napisał(a): > Mam do wyboru albo ta motorolę, albo alcatela 311 albo siemensa A35 żeden z > tych telefonów z pewnością nie należy do tych z górnej półki i jestem tego > świadoma. Jednak co wyaje się najlepsze z tej oferty??? Siemensik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@n Alcatel OT311 IP: *.tele2.pl 19.05.03, 12:51 Motorola T192 to dziadek - bardzo stary model ze starym beznadziejnym menu. Siemens A35 nie ma prawie zadnych funkcji. Alcatel 311 to najkorzystniejszy wybor patrzac na funkcje, cene, baterie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gamling Re: Alcatel OT311 IP: *.bsipl.com.pl 19.05.03, 18:19 Zgadzam sie calkowicie!! I w dodatku jest najporzadniej wykonany. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś