Dodaj do ulubionych

oferty roznych punktow Ery

IP: 213.17.140.* 13.07.07, 08:14
w mojej miejscowosci mam pare punktow (autoryzowanych) Ery. Konczy mi sie
umowa. Pytanie brzmi: na jaki margines samodzielnosci w proponowanych
ofertach przedluzajacych pozwala Era w punktach? Czy w kazdym jest on w
zasadzie taki sam czy tez warto probowac wyciagnac w jakims wiecej? Jakie
macie doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: 7 Re: oferty roznych punktow Ery IP: *.rkt.am.lodz.pl 13.07.07, 08:39
      Obawiam się, że żadnego marginesu nie uświadczysz. Mają jedną ofertę, którą
      proponują wszystkim.
    • szprota Re: oferty roznych punktow Ery 14.07.07, 19:31
      W salonach bądź sklepach firmowych mogą troszkę pomanipulować ofertą. W punktach
      dealerskich - nie mają wpływu na ofertę.
      • Gość: ja Re: oferty roznych punktow Ery IP: *.tktelekom.pl 15.07.07, 00:24
        dzieki. Nie jestem tylko pewien co rozumiesz przez punkt dealerski? Bo ja
        dzielilem do tej pory na sklepy firmowe i salony autoryzowane. Cala reszta
        (nieautoryzowana i niefirmowa) to w moim rozumieniu byly niezwiazane serwisy
        gsm.
        • szprota Re: oferty roznych punktow Ery 15.07.07, 17:52
          Punkt dealerski to dawna nazwa na Autoryzowany Punkt Sprzedaży - dawniej np.
          Germanos, teraz np. Mix Electronix - zewnętrzna firma, która posiadła
          autoryzację Ery na sprzedaż usług, aktywacji i obsługę posprzedażną. Ci mają
          informacje o ofercie tylko do odczytu (a za to duże prowizje od sprzedaży nowych
          aktywacji).
          • Gość: ja Re: oferty roznych punktow Ery IP: *.tktelekom.pl 15.07.07, 20:28
            ok, bardzo dziekuje!
            • Gość: R Re: oferty roznych punktow Ery IP: 84.38.160.* 16.07.07, 12:32
              Czasem diler zewnętrzny może dorzucić do oferty coś od siebie, np jakiś gadżet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka