whereisnemo 12.12.07, 12:23 Czy ma już ktoś ten telefon? Co o nim sądzicie i jak spisuje się wi-fi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Nokia e51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 10:11 Skaner na pewno spisuje sie świetnie. Wynajduje wiecej sieci, niz moznaby oczekiwac.Tyle tylko, ze nadal nie udalo mi sie polaczyc z moja siecia domowa - jeszcze nie wiem co robie zle, ale dojde do tego!! ;-)) Telefon mam dopiero od wczoraj, zdecydowanie powyżej oczekiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
skynews Re: Nokia e51 21.12.07, 10:30 W konfiguracji sieci domowej wpisz adres MAC twojego telefonu i zaznacz filtrowanie adresów: *#62209526# - powinien wyświetlić się adres WLAN MAC twojego telefonu Na czas uzyskania pierwszego połączenia z siecią domową wyłącz Pre-shared key (PSK) - bez tego urządzenia się nie znajdą. Enjoy it ! Odpowiedz Link Zgłoś
whereisnemo Re: Nokia e51 21.12.07, 10:53 dziękuję za odpowiedź, jednak kupiłem go już tydzień temu;) spisuje się bardzo dobrze i łapie mi moją sieć domową bez wpisywania adresu MAC mojego telefonu. Wi-fi ma mniej więcej zasięg taki jak laptop. Ekstra telefonik!! Odpowiedz Link Zgłoś
skynews Re: Nokia e51 21.12.07, 11:04 Jak tak to ok:) Nie wiem jakie masz konfiguracje ale obawiam się że bez filtrowania adresów MAC każdy, kto znajdzie się w zasięgu twojej sieci domowej, mając odpowiednie urządzenie, będzie mógł z niej korzystać. Enjoy it ! Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: Nokia e51 21.12.07, 18:03 Drogi skynews, jesli mozesz sie jeszcze pochylic nad moim casem - co to jest Pre-shared key i jak skonfigurowac siec domowa (robili to za mnie specjalisci ;-)) Co do telefonu - nadal bardzo pozytywne wrażenia. Na stronach Nokii przeczytałam wypowiedź jakiegoś użytkownika, który narzeka, że za bardzo się nagrzewa przy długich rozmowach. Ciekawe, ile gadał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cooliguana Re: Nokia e51 IP: *.p4.InterArena.pl 26.03.08, 20:22 Ja mam router d-link i miałem ustawiony kanał 6 przestawiłem na 1 i od razu e51 załapała i można śmigać po necie. Wystarczy wpisanie klucza dostępu i gra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz-n Re: Nokia e51 IP: 83.168.123.* 18.07.08, 23:27 wcale niedługo trzeba rozmawiać ok. 10 min. i ucho czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lackyluck Re: Nokia e51 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.07, 15:55 Rewelacyjny telefon. Najbardziej podoba mi się możliwość korzystania z bezpłatnego internetu poprzez dostępne w różnych miejscach WLAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw111 Re: Nokia e51 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 12:59 rewelacja tylko brac no chyba ze ktos nie lubi symbiana....zero zawiech...szybki wi-fi jest ok...ja nie mam wiekszych uwag..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deka87 Re: Nokia e51 IP: *.pai.net.pl 30.01.09, 19:08 Mam do sprzedania nówke www.allegro.pl/item540418664_nowa_e51_black_steel_512mb_gwarancja_lodz_bcm.html Odpowiedz Link Zgłoś