Gość: LuLa IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.08, 20:59 Słyszałam ze na tym aparacie wolno pisze sie eski, że się zamula. Wiecie coś może na ten temat? Myślę o kupnie tego telefonu, ale jeśli ma taka wadę to w sumie odpada;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Motorolla K1 - Zamula? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 21:56 aj, to badziewie nie telefon mialem , wynioslem do komisu. Wyswietlacz kiepski , aparat foto - tragedia , beznadziejne zdjecia, zeby miec raporty sms trzeba za kazdym razem to ustawiac przy wysylaniu sms'a. Jak przegladalem zrobione zdjecia to jakos sie wolno wywietlaly. W porownaniu do mojego K750 to szajs i tandeta (sorry jak kogos urazilem ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Motorolla K1 - Zamula? 19.02.08, 23:30 Jak każda Motorola na systemie p2k spowalnia pisanie, jeśli: - w tle jest odtwarzana muzyka, - włożona jest karta pamięci o zbyt dużej pojemności lub karta słabego producenta (podróbki Kingstona, Kingmax, etc.), - od ostatniego włączenia była używana opcja wycinania/kopiowania/wklejania tekstu. W codziennym użytkowaniu działa dość sprawnie, ale nie jest to cud techniki ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ej_dzejka Re: Motorolla K1 - Zamula? 20.02.08, 13:12 To ze Ty "a" trafiles na szmelc nie znaczy, ze kazda Motka jest zla. Mam ten telefon od przeszlo 2 miesiecy i ani mysle zamieniac na inny. Fotki robi super (mimo braku flesha itp.) mp3 odtwarza czysciutko i dosc glosno (po tuningu). Dokupilam karte 2GB i nic nie zamula. Dodatkowy + to bateria, 3ma naprawde dlugo. Fakt, rozwiazanie z raportami nie jest najlepsze, ale i z tym mozna sobie poradzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugo Re: Motorolla K1 - Zamula? IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.08, 18:20 mądry ty Odpowiedz Link Zgłoś