Gość: DeX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 16:46 1.Jakie jest aktualnie najnowsze oprogramowanie do N3110c. 2.Czy można połączyć N3110c z kompem poprzez port USB , nie używając Nokia PC Suite? THX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wkurzony Odkurzacz Re: Nokia PC Suite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 18:17 Gość portalu: DeX napisał(a): > 1.Jakie jest aktualnie najnowsze oprogramowanie do N3110c. TUTAJ, czyli na stronie NOKIA sam możesz sprawdzić w każdej chwili: skocz.pl/nokia-update > 2.Czy można połączyć N3110c z kompem poprzez port USB , nie używając Nokia PC Suite? Można. Telefon będzie wtedy traktowany przez komputer jako 'dysk wymienny'. POLECAM program "MobiMB: Mobile Media Browser" skocz.pl/MobileMedia Dzięki niemu zobaczysz w telefonie o wiele więcej niż za pomocą NOKIA PC Suite. Ale ten NOKIA też jest przydatny ! Konwertuje np. MP3 do lepszego formatu AAC. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeX Re: Nokia PC Suite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 21:24 Dzieki wielkie. Zainstaluj sobie N PC Suite i przeskanuj ComboFixem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Odkurzacz Re: Nokia PC Suite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 07:43 Gość portalu: DeX napisał(a): > Zainstaluj sobie N PC Suite i przeskanuj ComboFixem :) A po co ? Nie widzę związku jednego z drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeX Re: Nokia PC Suite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 18:36 Jak przeskanujesz , to zobaczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Odkurzacz Re: Nokia PC Suite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 08:31 Gość portalu: DeX napisał(a): > Jak przeskanujesz , to zobaczysz :) Nadal nie widze związku. Co mam zobaczyć ? Nic nie widzę nienormalnego w programie NOKIA PC Suite. Sam łączy się z internetem bo tak ma być. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: Nokia PC Suite-inny problem 13.09.08, 21:05 Mam problem taki niezbyt duży. Szykuje się do przeniesienia danych pomiędzy dwoma telefonami, niestety Nokia PC Suite pokazuje mi tylko 39 moich kontaktów i nie pokazuje mmsów zapisanych w skrzynce odbiorczej, mmsy mogę odpuści, ale kontakty chciałabym przenieść wszystkie, jakieś rady, może inny program? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Odkurzacz Re: Nokia PC Suite-inny problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 08:42 NOKIA PC Suite pokazuje tylko to co NOKIA przewidziała - wszystkiego w telefonie nie pokazuje. :) Więcej pokazuje program np. 'MobiMB Mobile Media Browser 3.5', którego samu używam i pokazuje o wiele więcej niż NPS. www.logomanager.co.uk/php/products.php?id=51 . Program jest płatny, ale nie ma problemu ze znalezieniem pirackiej wersji - czyli takiej jaką każdy używa. :) Do zainstalowania na telefonie i zarządzania wszystkimi plikami w telefonie świetny jest 'MobyExplorer' www.bermin.net/mobyexplorer.html . Niestety znalezienie pirackiej wersji, która działa sprawnie jest prawie niemożliwe. Ale zawsze można przetestować wersję trial/demo. :) Odpowiedz Link Zgłoś