Gość: What's Up IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.08, 16:00 Ale news;] P.S. Dostępna jest jeszcze wersja 4 GB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brano Apple iPOD Nano IP: *.chello.pl 10.11.08, 21:15 fajnie wygląda ale ja mam swojego ipod touch 16 gb 2nd generation:) nic go nie przebije. -- www.youtube.com/watch?v=J8jKJH6dCVc Odpowiedz Link Zgłoś
dorazynt Re: Apple iPOD Nano 05.01.09, 14:17 aA ja posidam coś takiego www.tylkomarkowe.pl/ipod-apple-classic-160-gb-czarny- mb150,tylkomarkowe-produkty,11092.html bardzo fajnie działa,nie mam nic do zarzucenia. Kupowałem w tym sklepie. WSzystko spoko więc moge polecic. Asortyment jakościowo naprawde wyborny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredeshtein Re: Apple iPOD Nano IP: *.gprs.plus.pl 03.03.09, 22:47 iPOD Nano 4GB to totalna padaka psu niedał bym się nim pobawić . Znajoma prosiła żebym wgral jej muzyke, to praktycznie nie realne do tej pory niewiem jak to zrobić a jeszcz ten program itunes . Pierszy stopień żeby osiwieć . T.R.A.G.E.D.J.A Odpowiedz Link Zgłoś