mameluch 11.12.08, 16:12 "Niezwykle wygodne są klawisze skrótowe do odtwarzania ulubionej muzyki albo słuchania najpopularniejszej stacji radiowej." czyli żeby posłuchać jakiejś mało popularnej stacji trzeba użyć innych, niewygodnych, klawiszy?:| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Motorola EM325 IP: *.chello.pl 02.01.09, 20:04 czy może mi ktoś podać link do jakiejś gry na ten telefon.? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupka Re: Motorola EM325 IP: *.chello.pl 02.01.09, 20:05 sory ale to nie jest odpowiedź tylko pytanie :P kto zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamiluś Motorola EM325 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 20:08 Jestem posiadaczka tego telefonu od kilku dni i powiem sczzerez ze mam duzy prolem w zwiazku z wgrywaniem na niego piosenek z komputera. Probowalam w 3 roznych komputerach zgodnie z instrukcja obslugi przeslac piosenki lecz zaden z komputerow nie odnajduje sprzetu pomimo nowego oprogramowania komputerów. co mam z tym zrobic?? czy to mozliwe nie chcą sie wgrac bo nie mam karty pamieci?? prosze o radę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Do Kamiluś IP: *.chello.pl 12.02.09, 16:15 tak, to jest możliwe ze nie wgrywaja sie piosenki bo nie masz karty pamięci. pamięć wewnętrzna tego telefonu jest 5Mb wiec na jedna piosenke. jesli chcesz miec piosenki na telefonie potrzebujesz karty pamięci typu microSD do 2GB ; ) pozdrawiam , Weronika Odpowiedz Link Zgłoś