Gość: Andrzej IP: 212.180.184.* 26.05.14, 12:02 Szukam Urszuli Różańskiej (de domo), mojej biologicznej matki. Mieszka prawdopodobnie na osiedlu Sadyba w Warszawie. Sprawy zdrowotne. Będę wdzięczny za pomoc. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria88 Re: Szukam biologicznej matki 26.05.14, 17:47 Wątpliwe aby w ten sposób Pan odnalazł. Jeżeli jest Pan już osoba pełnoletnią może zwrócić się Pan do Centralnego Biura Adresowego w Warszawie. W necie znajdzie Pan adres i druk jaki nalezy wypełnić i w ten sposób jest mozliwe aby Pan ją odszukał. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Szukam biologicznej matki 30.05.14, 21:54 Jeżeli nie odszukał Pan jeszcze matki moze Pan do mnie napisac na priv, spróbuję pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szukam biologicznej matki IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.14, 12:53 Mój adres to andrzejgutkowski@me.com. Pozdrawiam! A Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Szukam biologicznej matki 31.05.14, 18:39 Panie Andrzeju coś z Pana adresem jest nie tak. Nie mogłam wysłać do Pana maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szukam biologicznej matki IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.14, 20:14 To dziwne, bo na ten sam adres dostałem potwierdzenie z Forum Gazety. Proszę spróbować na ten: andrzejgutkowski@icloud.com. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Szukam biologicznej matki 31.05.14, 22:51 Niestety. W dalszym ciągu problem z wysłaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szukam biologicznej matki IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.14, 07:03 To bardzo dziwne. Codziennie dostaję kilkanaście maili na ten adres. Może ten: awg@pro.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annamarie74 Re: Szukam biologicznej matki 20.08.14, 16:14 Witam, Czy jest Pan/Pani w stanie pomoc mi w odnalezieniu mojej biologicznej matki? jezeli tak, to prosze o kontakt pod email adresem amhargreaves74@gmail.com Dziekuje, Anna Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Szukam biologicznej matki 20.08.14, 19:55 Mogę spróbować pomóc chociaż nie gwarantuję że się uda. Proszę napisac do mnie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarie74 Re: Szukam biologicznej matki 21.08.14, 12:30 Witam ponownie, Dziekuje za skontaktowanie sie ze mna. Nie jestem pewna czy otrzymala Pani moja wiadomosc na prive? Anna Odpowiedz Link Zgłoś