Dodaj do ulubionych

szukam córki

IP: *.play-internet.pl 31.05.15, 01:24
szukam córki Doroty Patrycji przed adopcją Gogulska urodzona w Pyrzycach 8 września 1982 roku przebywała w Domu Małego Dziecka w Stargardzie Szczecińskim w 1983 roku latem w tym też roku prawdopodobnie była adoptowana proszę o pomoc w odnalezieniu mojej córki Do mamy adopcyjnej mojej Dorotki czy zastanawiała się Pani dlaczego zabrali mi dziecko czy Dorotka wie że jest adoptowana czy wie Pani jak wyglądało i wygląda moje życie bez mojej córki czy przez tyle lat myślała Pani o tym dlaczego tak się stało czekam z utęsknieniem na jakąkolwiek wiadomość biologiczna mama Dorotki
Obserwuj wątek
    • maria88 Re: szukam córki 03.06.15, 18:55
      Czy zwracała się Pani z ta sprawa do Sądu Rodzinnego
      gdzie była przeprowadzona adopcja. Jesli adopcja była anonimowa
      i zrzekła się Pani praw do dziecka pozostawiając je to będzie trudno
      przekonać Sąd aby udzielono Pani informacji.
      Jak ma Pani b.ważne powody dla których w przeszlości nie
      mogła Pani inaczej postapić to mozna próbować.
      Córka jest obecnie osobą pełnoletnią i to nie jej rodzice
      adopcyjni tylko ona sama bedzie decydowac o tym
      czy zechce Pania poznać i o to zapewne zapyta ją sąd.
    • hakanss Re: szukam córki 07.01.17, 15:31
      Gość: gogulska barbara IP: *.play-internet.pl 31.05.15, 01:24

Dlaczego nie ma adresu meilowego? matka szukajaca corki i nie zostawila adresu??? Odeswij sie
    • Gość: BEATA Re: szukam IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.18, 13:03
      WITAM. POSZUKUJĘ ANGELIKI BIELECKIEJ UR 13.02.1999 I KLAUDI OBRAŁ UR.13.03.2001R.Z KRAKOWA BYŁY W DOMU DZIECKA NA RAJSKIEJ W KRAKOWIE POTEM ZOSTAŁY WYWIEZIONE DO ŻRZMIĄCEJ KOŁO LIMANOWEJ POMUŻCZCIE MI JE ODNALEŚĆ
      • betka-obral Re: szukam 17.06.18, 21:28
        beettio4@tlen.pl to mój mail
      • betka-obral Re: szukam 17.06.18, 21:30
        MÓJ MAIL beettio4@tlen.pl
    • betka-obral Re: szukam córki 18.06.18, 12:34
      WITAM PONOWNIE, NADAL POSZUKUJĘ ANGELIKI BIELECKIEJ UR 13.02.1999 I KLAUDI OBRAŁ UR.13.03.2001R.Z KRAKOWA BYŁY W DOMU DZIECKA NA RAJSKIEJ W KRAKOWIE POTEM ZOSTAŁY WYWIEZIONE DO ŻRZMIĄCEJ KOŁO LIMANOWEJ POMUŻCZCIE MI JE ODNALEŚĆ PROSZĘ MOGĄ INACZEJ SIĘ TERAZ NAZYWAĆ CAŁY CZAS WAS SZUKAMY MÓJ MAIL beettio4@tlen.pl
    • raszid71 Re: szukam córki 11.04.19, 21:53
      Witam szukam corki Laura Sahiri urodzona w 2002r. w Zielonej gory rodzice Magdalena Grzybek i Rachid Sahiri

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka