Gość: adammickiewicz IP: *.telemedia.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:33 Jakos tak nie mogę trafić na krewnych.Pochowali głowy w piasek.Ktoś może coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olla Re: czeszejko sochacka adela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:59 Moja prababcia miała na nazwisko Sochacka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adammickiewicz Re: czeszejko sochacka adela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:27 Ojciec mój jakąś tajemnicę robił.Stąd niewiele wiem.Ne wiem czy Babcia moja miała siostry ,braci.Mąż Adeli miał na imię Gustaw.Po mężu babcia nazywała się Grabowska.Czeszejko Sochacka Adela to panieńskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czeszejko sochacka adela IP: 80.51.205.* 24.07.05, 20:16 znam Czeszejków z Kamienia Pomorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanka3 Re: czeszejko sochacka adela IP: *.spm.pl / *.spm.pl 26.07.05, 21:30 w opolu też mieszkają Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczamloda Re: czeszejko sochacka adela 07.09.05, 21:50 CZESZEJKO-SOCHACKA -PRZEMYŚL ROK UR.1966 PRACOWALA OSTATNIO W SZKOLE PIELĘGNIARSKIEJ ,JAKO NAUCZYCIEL.NIE ZNAM IMIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rossa51 Re: czeszejko sochacka adela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:41 Znam osobiscie Czeszejko- Sochackiego Ryszarda. Mieszka we Wroclawiu i ma rodzine w Warszawie. W razie czego moge podac telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: czeszejko sochacka adela IP: *.au.poznan.pl 28.01.06, 13:59 prosze o kontakt panią Adelę: małgorzata cz-s gosiaczs@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: czeszejko sochacka adela IP: *.devs.futuro.pl 26.02.06, 23:45 Znałam Witolda Sochackiego, mój wujek. Niestety nie żyje. Mieszkał w Dąbrowie Górniczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: czeszejko sochacka adela IP: *.kwidzyn.mm.pl 14.03.06, 19:31 tez mam tak na nazwisko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabowski Adam Re: czeszejko sochacka adela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 20:55 .Ja jestem założycielem tego wątku.Przepraszam dawno mnie tu nie było.Myślałem że nikt już nic nie dorzuci.Więc ogólnie do tego co wczesniej pisałem mogę dodać że jacyś krewni w Warszawie przed i po wojnie byli,lecz na skutek jakichś tam animozji nie chcieli się znać .Zapiekłość okazuje się wystąpić może zawsze niezależnie od wykształcenia ,inteligencji.Pachnie mi to jakąś formą vendetty bo przecież zmiana pokolen nastąpiła i dalej tak samo.Albo wiedzą wszystko ,albo to ich nie interesuje wcale.Tak czy siak niech ich Pan Bóg kocha jak to mówiła Moja Babcia.No właśnie ,Babćia z uśmiechem wspominała Stryj,Zytomierz,mówiła zawsze z wileńskim akcentem,doskonale gotowała,a nawet zdaje się jazda konno nie była jej obca.Jakieś tam wykształcenie chyba musiała odebrać przydatne pannom na wydaniu.Kiedy i gdzie spotkała swego wyśnionego Gustawa Grabowskiego nie mam pojęcia .Niestety dawno umarła.Umarł także mój Ojciec.Leżą pochowani na Powązkach.I tyle wszystkiego co o Niej wiem .Adela Czeszejko Sochacka . Zostały zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś