Dodaj do ulubionych

czeszejko sochacka adela

IP: *.telemedia.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:33
Jakos tak nie mogę trafić na krewnych.Pochowali głowy w piasek.Ktoś może coś
wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: olla Re: czeszejko sochacka adela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:59
      Moja prababcia miała na nazwisko Sochacka!!!
      • Gość: adammickiewicz Re: czeszejko sochacka adela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:27
        Ojciec mój jakąś tajemnicę robił.Stąd niewiele wiem.Ne wiem czy Babcia moja
        miała siostry ,braci.Mąż Adeli miał na imię Gustaw.Po mężu babcia nazywała się
        Grabowska.Czeszejko Sochacka Adela to panieńskie
        • Gość: ja Re: czeszejko sochacka adela IP: 80.51.205.* 24.07.05, 20:16
          znam Czeszejków z Kamienia Pomorskiego
          • Gość: lanka3 Re: czeszejko sochacka adela IP: *.spm.pl / *.spm.pl 26.07.05, 21:30
            w opolu też mieszkają
            • pomaranczamloda Re: czeszejko sochacka adela 07.09.05, 21:50
              CZESZEJKO-SOCHACKA -PRZEMYŚL ROK UR.1966 PRACOWALA OSTATNIO W SZKOLE
              PIELĘGNIARSKIEJ ,JAKO NAUCZYCIEL.NIE ZNAM IMIENIA.
    • Gość: Rossa51 Re: czeszejko sochacka adela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:41
      Znam osobiscie Czeszejko- Sochackiego Ryszarda. Mieszka we Wroclawiu i ma
      rodzine w Warszawie. W razie czego moge podac telefon.
      • Gość: małgorzata Re: czeszejko sochacka adela IP: *.au.poznan.pl 28.01.06, 13:59
        prosze o kontakt panią Adelę:
        małgorzata cz-s
        gosiaczs@wp.pl
    • Gość: Gosc Re: czeszejko sochacka adela IP: *.devs.futuro.pl 26.02.06, 23:45
      Znałam Witolda Sochackiego, mój wujek. Niestety nie żyje. Mieszkał w Dąbrowie
      Górniczej
    • Gość: an Re: czeszejko sochacka adela IP: *.kwidzyn.mm.pl 14.03.06, 19:31
      tez mam tak na nazwisko :D
      • Gość: Grabowski Adam Re: czeszejko sochacka adela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 20:55
        .Ja jestem założycielem tego wątku.Przepraszam dawno mnie tu nie było.Myślałem
        że nikt już nic nie dorzuci.Więc ogólnie do tego co wczesniej pisałem mogę
        dodać że jacyś krewni w Warszawie przed i po wojnie byli,lecz na skutek jakichś
        tam animozji nie chcieli się znać .Zapiekłość okazuje się wystąpić może zawsze
        niezależnie od wykształcenia ,inteligencji.Pachnie mi to jakąś formą vendetty
        bo przecież zmiana pokolen nastąpiła i dalej tak samo.Albo wiedzą
        wszystko ,albo to ich nie interesuje wcale.Tak czy siak niech ich Pan Bóg kocha
        jak to mówiła Moja Babcia.No właśnie ,Babćia z uśmiechem wspominała
        Stryj,Zytomierz,mówiła zawsze z wileńskim akcentem,doskonale gotowała,a nawet
        zdaje się jazda konno nie była jej obca.Jakieś tam wykształcenie chyba musiała
        odebrać przydatne pannom na wydaniu.Kiedy i gdzie spotkała swego wyśnionego
        Gustawa Grabowskiego nie mam pojęcia .Niestety dawno umarła.Umarł także mój
        Ojciec.Leżą pochowani na Powązkach.I tyle wszystkiego co o Niej wiem .Adela
        Czeszejko Sochacka . Zostały
        zdjęcia.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka