GoĹÄ: :(Aneta IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 17:08 JUzn 2 x oblałam prawko ;/// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gość Re: załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 18:03 Nie załamka,tylko bierz się przed trzecim podejściem za solidny trening.Przeanalizuj popełnione przez siebie błędy,chyba wiesz,co Ci żle na egzaminie poszło,weż dobrego instruktora,niech z Tobą popracuje,doszkoli Cię i nie ma siły,trzeci egzamin będzie pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: załamka IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 18:56 własciwie to nie dokończyłam.Załamka daletego ze 0oblałam z własnej głupoty tzn, w 45 min przy parkowaniu kierunkowskazu nie dałam.....a ! razem oblałam w 38 min bo na czerwonym przejechałam...Nakjgorsze to czekanie na egzaminy,3 poodejscie mam 14 10 po 3 mies czekania i dokupuje tylko 2 h bo nie mam juz kasy na wiecej;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: załamka IP: *.idc.net.pl 11.10.08, 16:30 Zwykle oblewa się z własnej głupoty. Najczęściej też z tego powodu dochodzi do wypadków. Smutna prawda , ale tak jest. A na doszkalaniu nie oszczędzaj i tak egzamin kosztuje znacznie więcej, a po trzech nie zdanych masz perspektywę kursu dodatkowego. Lepiej solidnie się przygotuj. P.S. Zdając egzamin zrobisz też dobrze dla innych: zmniejszą się kolejki :-) Odpowiedz Link Zgłoś