jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 19.12.05, 09:43 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 25.12.05, 23:57 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 29.12.05, 22:10 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 14.01.06, 22:59 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 18.01.06, 11:45 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 25.03.06, 20:57 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś