Dodaj do ulubionych

Jan Fig Poszukiwany na forum Stargard

IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.06, 13:49
do 1986r. wiem.że mieszkał w Stargardzie(podobno jeździł na taxi).Był w
wojsku w Szczecinie w latach 1971/1973 i mieszkał kiedyś w okolicach Dobra lub
Dąbrowica.Bardzo chciałabym odszukać Janka - poszukuję kontaktu z Nim od lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Urszula Re: Jan Fig Poszukiwany na forum Stargard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 15:33
      Ja z kolei szukam koleżanki ze szkolnej ławki. Mieszka w Białej Podlaskiej,ale
      gdy weszłam na forum regionalne,wydaje mi się że prędzej ją tam znajdę niż na
      ogólnym, ale nie wiem dlaczego tam muszę podac login i hasło,czy to wiąże się z
      dodatkowymi kosztami.od niedawna mam internet i nie bardzo znam się na tym.
      Bardzo prosze opomoc.
      • Gość: gość Re: Jan Fig Poszukiwany na forum Stargard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:59
        ...Już Jego odnalazłam.
      • Gość: Gość Re: Jan Fig Poszukiwany na forum Stargard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:16
        ...to miło,że włączyłaś się w mój anons,ale czy Ty Go znasz? Odnalazłam Janka w
        internetowej książce telef.Rozmawiałam z Nim.To tyle o poszukiwaniach.Pozdrawiam.
        • Gość: Ula Re: Jan Fig Poszukiwany na forum Stargard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:20
          Jak znależć taką internetową książkę telefoniczną. Podaj adres bardzo proszę.
          • Gość: Gość Re:...czy wiesz co zrobiłaś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:32
            Nie prosiłam Ciebie o wprowadzenie mojego anonsu z Forum w
            Stargardzie(regionalne)na forum ogólne.Nie powinnaś się włączać,ponieważ nie
            dotyczyło Twoich spraw.Proszę o wykasowanie tego i nie wtrącanie się w czyjeś
            sprawy.Zapamiętaj,że nadgorliwość nie jest potrzebna w tej konkretnie
            sprawie.Czy pomyślałaś jak czuje się jego rodzina z "szukaniem" i tym
            anonsem,który nie był Twoją własnością.Korzystaj z forum,ale tylko dla swoich
            spraw.Proszę o spowodowanie wykasowania,a przy okazji mam pytanie - czy to
            również Twój znajomy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka