Dodaj do ulubionych

Dołęga Stanislaw, syn Alojzego-Sandomierz

IP: *.ipt.aol.com 15.01.07, 20:22
Poszukuje w/w i jego potomnych w zwiazku z robieniem drzewa geneaologicznego.
Wiem ,ze mieszkali w Sandomierzu.Moze ktos widzial na cmentarzu grob Alojzego
Dołęgi.Serdecznie pozdrawiam M.
Obserwuj wątek
    • Gość: sandomierzanka Re: Dołęga Stanislaw, syn Alojzego-Sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:55
      Grobu nie widziałam, ale mieszkają państwo Dołęga, on jest lekarzem, ale czy
      pochodzą z Sandomierza to nie wiem.
      • maszmi Re: Dołęga Stanislaw, syn Alojzego-Sandomierz 16.01.07, 22:42
        Dzieki, dzieki - to mam juz poczatek.Ile cmentarzy jest w Sandomierzu? Jak ma
        ten lekarz na imie , to moze bezposrednio do niego zwroce sie z pytaniem o
        Stanislawa i Alojzego.Pozdr. M.
        • Gość: AGAWA Re: Dołęga Stanislaw, syn Alojzego-Sandomierz IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.01.07, 00:58
          Ja również poszukuję krewnych o tym nazwisku, może Pani coś wie o Dołęgach z
          Warszawy?
          Ja sama noszę takie nazwisko.
          • maszmi Re: Dołęga Stanislaw, syn Alojzego-Sandomierz 17.01.07, 15:27
            Moja praprababka byla z domu Dołęga , wiem , ze pochodzila z poludnia
            Polski.Jest to jednak bardzo popularne nazwisko , co oczywiscie utrudnia
            poszukiwania.Moze sie rodzina przeniosla z Sandomierza , narazie tego nie
            wiem , licze na pomoc Sandomierzan.Sledzmy wspolnie slady , moze wzajemnie
            sobie pomozemy.Pozdr.M.
    • Gość: sandomierzanka Re: Dołęga Stanislaw, syn Alojzego-Sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:48
      W Sandomierzu jest 3 cmentarze, a ten gość nazywa się Andrzej Dołęga jest
      ginekologiem, a to jego numer telefonu (015)832-59-99

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka