Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 13:20 Gdzie oprócz strony IKEA mogę dostać darmowy program do prjektowania kuchni ? Ten w IKEA jest bardzo słaby, co prawda prosty w obsłudze, ale mało szafek, kiepski wybór elementów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kags Re: program do projektowania kuchni 20.01.04, 20:28 he! Wlasnie jestem na etapie zamawiania szafek kuchennych. Rewelacyjny program maja w Black Red White... ale tylko do wlasnego uzytku :( W Kulenty (www.kulenty.com.pl) dostaje sie plyte CD z programem ale tylko w wersji demo, no i trzeba sie do nich wybrac... Na poczatku tez chcialam zrobic wszystko SAMA, ale teraz zdalismy sie na specjalistow. Maja juz wiele rozwiazan "przetrenowanych", a projekty "na szybko" i wycena zazwyczaj sa darmowe... W cenach mozna przebierac jak sie chce. Pozdro, KaGS. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: program do projektowania kuchni 22.01.04, 12:47 Kitchen Draw, rewelacyjny, do ściągniecia z netu, wersja ograniczona czasowo, ale wystarcza na zaprojektowanie kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly do KAGS IP: *.gtech.com / 156.24.1.* 22.01.04, 15:03 mam pytanie ws BRW - czy placisz cos za zrobienie projektu? sa elastyczni? czy dobieraja tylko to, co maja w ofercie tzn. jesli potrzebujesz np szafke 35 cm - to sa w stanie to zrobic? z ktorego punktu sprzedazy korzystasz? bede wdzieczna za info... Fly Odpowiedz Link Zgłoś