Gość: fifi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.11.09, 20:57 Czy masę makową, taką gotową,można wykorzystać inaczej, czy tylko jako nadzienie makowca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: masa makowa 16.11.09, 21:00 do makielek, nadziania buleczek, rogali Odpowiedz Link Zgłoś
krysia2000 Re: masa makowa 16.11.09, 21:01 Nie tylko. Można zaprosić na przykład Bogusława Lindę i Grażynę Szapałowską, rozsarować na stole masę i poprosić ich o odegranie sceny z "Magnata". Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: masa makowa 16.11.09, 22:25 Ca...ła...jesss....temmmm....w - ach! - masie...? To brzmi duzo gorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: masa makowa 17.11.09, 10:07 Dla mnie ta scena była mało wiarygodna, bo tarzali się w makowcach firmy "Camargo". Zresztą tego typu wpadek (coś, co nie powinno zdarzyć się w tamtych czasach) było w tym filmie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: masa makowa 17.11.09, 00:59 Rogaliki, ślimaczki z ciasta francuskiego, szarlotka japońska. Kluski z makiem, pierogi? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: masa makowa 17.11.09, 09:01 Można zeżreć samą, łychą prosto z puszki :) Moje dziecko tak robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: masa makowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 15:08 W każdym mężczyźnie też tkwi dziecko:D Dopiero co kupiłam masę makową helio i mąż też ją łychą prosto z puszki szamie:D Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: masa makowa 17.03.10, 16:19 Natalio, masa makowa Helio jest sama b. smaczna - ja sie tez nia opycham ale dodaje do niej bakalie i mielone orzechy ... :-) a poza tym ona jest teoretycznie na prawdziwym miodzie a nie na sztucznym jak Bakallandu czy Prospony... Odpowiedz Link Zgłoś