marpo171 27.11.09, 13:31 Czy może ktoś z was kupował w sklepie Mango? Zastanawiam się czy te wszystkie rzeczy tak pieknie reklamowane są warte kupienia. Zainteresował mnie Hologen Oven - co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagusia_29 Re: Sklep Mango 16.12.09, 20:32 Jeśli chodzi ogólnie o te sprzęty na allegro jest dużo dużo taniej ja akurat kupiłam mop parowy za 160 z przesyłką. A co do tego Hologen Oven- to mają coś takiego moi rodzice i ale kupili to jako kombiwar. Nie wiem czy czymś się to różni ale kombiwar polecam można w nim piec jak w piekarniku dosłownie wszystko (ograniczeniem jest tylko wielkość) i nie jestem pewna co do rozmrażania, chyba nie ma tej funkcji albo nawet nie wiem że jest taka. Nie wiem jak to wygląda cenowo ale kombiwar polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ls48 Re: Sklep Mango 18.07.10, 21:05 Ja pare lat temu kupiłam dzban rozdrabniacz który reklamował wtedy jeden z uczestnikow Big Bradera( imienia nie pamietam). Dzban ten sluzy mi do dzisiaj i jest najczęściej wykorzytywanym sprzętem w mojej kuchni. ozdrabnia, sieka mieso, miksuje koktajle, rozciera pomidory na sok, - wszystko. Jest super. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Sklep Mango 19.07.10, 07:56 Teściowie kupili Halogen Oven w Mango i teraz już żyć bez niego nie mogą. Bardzo sobie chwala. Odpowiedz Link Zgłoś