gladys_g 29.11.09, 09:22 jak w temacie. Ktoś wie? Na co przy kupowaniu gęsiny trzeba zwracać uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiak Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? IP: *.acn.waw.pl 29.11.09, 16:10 dzisiaj moja mama kupiła w carefourze ... i patrzy zawsze zeby byla nieco kwadratowa w kształcie Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? 29.11.09, 18:09 Najlepiej zamówić na bazarku,na Bonifacego z pewnością w kilku budkach nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x żeby była już ubita i oskubana, IP: *.unitymediagroup.de 29.11.09, 20:58 bardzo dużo roboty z tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? 01.12.09, 12:54 Jeśli odpowiada Ci mrożona - w Selgrosie. Także porcjowana, np. sama pierś, nawet chyba już z przyprawami. Tylko droga cholerycznie, prawie 30 zł za kilo (ta pierś). Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs masz na mysli polska 01.12.09, 13:07 gladys_g napisała: > jak w temacie. Ktoś wie? > Na co przy kupowaniu gęsiny trzeba zwracać uwagę? > jezeli o taka chodzi to w Berlinie, Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: masz na mysli polska 01.12.09, 23:00 Na bazarku na Bonifacego-potwierdzam-dziś widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? 28.08.14, 14:48 slawkosek napisał(a): > Żywą? Zdechła i oskubana jest lepsza w obsłudze. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? 28.08.14, 15:19 slawkosek napisał(a): forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=slawkosek&title=&forum= ...czyli kolejny lokal "reklamujący" się żenująco nieudolnym spamem. Wiadomo, co omijać. Odpowiedz Link Zgłoś
gladys_g Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? 12.11.14, 12:47 Już myślałam, że pisałam coś tu na forum nieprzytomną będąc, a tu hej presto, ktoś mój wątuś sprzed 5 lat wygrzebał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekomaniaczka Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? IP: *.centertel.pl 30.10.16, 06:30 Nie wiem czy dalej ktoś zainteresowany, ale polecam prosto z wiejskiego gospodarstwa spod warszawy. Można jechać na miejsce wybrać sobie zwierzątko zabrać żywe albo poprosic i gospodyni ...zdrowo ekologicznie wiem co jem. Z dowozem do warszawy tez nie ma problemu. Tylko wcześniej trzeba się umówić. Córka gospodarzy 2 razy w tygodniu przejeżdża przez Warszawę. I nie robi problemu z dostarczenia świeżo wypstrosxonego zwierzęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torcik Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? IP: *.play-internet.pl 03.11.16, 22:20 Namiar jakis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becks Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.17, 19:49 Witam, ja bym byla zainteresowana, gdzie dokładnie powinnam się zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? IP: 185.20.173.* 31.10.16, 17:37 W lidlu po 9,99 za kg. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkus61 Re: Gdzie w Warszawie kupię gęś? 01.11.16, 21:04 W Carrefour w Reducie na Ochocie, na stoisku z drobiem, mrożona w Hali Kopińskiej ul. Barska też na Ochocie. Trzeba uważać , aby nie była za tłusta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś