Dodaj do ulubionych

sałatka z wedzonego kurczaka

IP: *.stacje.agora.pl 06.02.04, 12:22
może ktoś zna
Obserwuj wątek
    • hania55 stacje.agora.pl 06.02.04, 12:29
      Czyżby były zbierane przepisy do nowego numeru "Kuchni"? I na łososia, i na
      sałatkę z kurczaka i na gulasz z kurczaka?
      • brunosch Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 12:40
        Bardzo być może. Niech idą sobie na swoją własną stronę poszukać w "przepisach
        czytelników" Za cholerę moje przepisy tam nie wchodzą. Za to do upojenia można
        podziwiać kompozycje Gesslerowej & Co. I to się do Kuchni nada w sam raz.
        • hania55 Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 12:43
          brunosch napisał:

> Bardzo być może. Niech idą sobie na swoją własną stronę poszukać
          w "przepisach
          > czytelników" Za cholerę moje przepisy tam nie wchodzą. Za to do upojenia
          można
          > podziwiać kompozycje Gesslerowej & Co. I to się do Kuchni nada w sam raz.

Mamy jeden obok drugiego 4 nicki z agory - pepe, sama, lila i ewa. Wszystkie z
          prośbami o przepisy, co w sumie na tym forum takie dziwne nie jest, ale jeśli
          ktoś pisze z tego samego ip pod 4 nickami, to budzi pewne wątpliwości :-)
          • brunosch Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 12:47
            A właśnie, może przejrzeć-by numery pism tego wydawnictwa i sprawdzić ile w
            nich jest naszych pomysłów? ;)
            • hania55 Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 12:54
              brunosch napisał:

> A właśnie, może przejrzeć-by numery pism tego wydawnictwa i sprawdzić ile w
              > nich jest naszych pomysłów? ;)

Hm.... To dobry pomysł!
          • marghot Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 13:35
            hahaha - śmieję się z siebie :)))
            zajrzałam do tego watku, bo pomyślałam, że sałatka to dobry pomysł na obiad w
            tygodniu (wczoraj jedliśmy grecką+retsina), więc może następna z wędzonego
            kurczaka
            a tu taki numer ha
            ale swoją droga haniu, faktycznie difne, że z tego samego kompa kilka niby-
            różnych osób pyta o przepisy hmmm
            • brunosch w dodatku 06.02.04, 13:39
              zrobienie sałatki z wędzonego kurczaka nie wymaga większego zachodu i
              specjalnych zdolności. Ciekawa może być wielowariantywność potrawy. ;)
              • marghot Re: w dodatku 06.02.04, 13:43
                tak, ale wiesz - czasem dobrze iść na łatwiznę i podpowiedź lub zdarza się, iż
                ktoś poda produkt/dodatek, o którym by się nie pomyślało
    • Gość: pepe Re: sałatka z wedzonego kurczaka IP: *.stacje.agora.pl 06.02.04, 12:36
      ??? o co chodzi ?
    • Gość: pepe Re: sałatka z wedzonego kurczaka IP: *.stacje.agora.pl 06.02.04, 14:05
      coś takiego a człowiek chciał kilka przepisów bo impreza domowa sie zbliża coś
      takiego Jak nie to nie gratulacje za pomysły HANIU znajdzcie sobie inny temat.
      • hania55 Re: sałatka z wedzonego kurczaka 06.02.04, 14:09
        Gość portalu: pepe napisał(a):

> coś takiego a człowiek chciał kilka przepisów bo impreza domowa sie zbliża
        coś
        > takiego Jak nie to nie gratulacje za pomysły HANIU znajdzcie sobie inny temat.

Jeżeli zaszła pomyłka, jestem gotowa przeprosić. Ale Ty zamiast wyjaśnić np.
        dlaczego umieszczasz każdy wątek pod innym nickiem, wściekasz się. No i nie
        wygląda to zbyt pięknie. Oczywiście nikt Cię nie zmusza do uczestniczenia w tym
        forum, i jeżeli Ci się tu nie podoba, jest wiele innych stron internetowych, na
        których na pewno znajdziesz interesujące Cię przepisy.
    • jennifer1 Re: sałatka z wedzonego kurczaka 06.02.04, 15:16
      Ja bym zrobiła tak: kurczak w kostę, do tego puszka kukurydzy, ser żółty w
      kosteczkę, ogórki korniszone w kosteczkę i majonez. Ewentualnie groszek zielony
      lub czerwona fasola.
      • marghot Re: a może zamiast żółtego ser lazur lub inny nieb 06.02.04, 15:45
        • jennifer1 Re: a może zamiast żółtego ser lazur lub inny nie 07.02.04, 14:42
          Jak ktoś lubi, to pewnie może być lazur. Ja nie przepadam...
    • lola211 Re: sałatka z wedzonego kurczaka 06.02.04, 20:22
      Piers kuraka w kostke, ananasy (puszka) w kostke, puszka kukurydzy, sporo
      pieprzu , sól, majonez.
    • Gość: pn Re: sałatka z wedzonego kurczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 16:24
      kurczak wedz. pokrojony w kostke, kukurydza, ananas z puszki pok. w kostke, papryka, majonez lub jogurt (diet.), ciuta keczupu lub konc. pkm. ale nie koiecznie. Pyszota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka