Gość: pepe IP: *.stacje.agora.pl 06.02.04, 12:22 może ktoś zna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania55 stacje.agora.pl 06.02.04, 12:29 Czyżby były zbierane przepisy do nowego numeru "Kuchni"? I na łososia, i na sałatkę z kurczaka i na gulasz z kurczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 12:40 Bardzo być może. Niech idą sobie na swoją własną stronę poszukać w "przepisach czytelników" Za cholerę moje przepisy tam nie wchodzą. Za to do upojenia można podziwiać kompozycje Gesslerowej & Co. I to się do Kuchni nada w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 12:43 brunosch napisał: > Bardzo być może. Niech idą sobie na swoją własną stronę poszukać w "przepisach > czytelników" Za cholerę moje przepisy tam nie wchodzą. Za to do upojenia można > podziwiać kompozycje Gesslerowej & Co. I to się do Kuchni nada w sam raz. Mamy jeden obok drugiego 4 nicki z agory - pepe, sama, lila i ewa. Wszystkie z prośbami o przepisy, co w sumie na tym forum takie dziwne nie jest, ale jeśli ktoś pisze z tego samego ip pod 4 nickami, to budzi pewne wątpliwości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 12:47 A właśnie, może przejrzeć-by numery pism tego wydawnictwa i sprawdzić ile w nich jest naszych pomysłów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 12:54 brunosch napisał: > A właśnie, może przejrzeć-by numery pism tego wydawnictwa i sprawdzić ile w > nich jest naszych pomysłów? ;) Hm.... To dobry pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: stacje.agora.pl 06.02.04, 13:35 hahaha - śmieję się z siebie :))) zajrzałam do tego watku, bo pomyślałam, że sałatka to dobry pomysł na obiad w tygodniu (wczoraj jedliśmy grecką+retsina), więc może następna z wędzonego kurczaka a tu taki numer ha ale swoją droga haniu, faktycznie difne, że z tego samego kompa kilka niby- różnych osób pyta o przepisy hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch w dodatku 06.02.04, 13:39 zrobienie sałatki z wędzonego kurczaka nie wymaga większego zachodu i specjalnych zdolności. Ciekawa może być wielowariantywność potrawy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: w dodatku 06.02.04, 13:43 tak, ale wiesz - czasem dobrze iść na łatwiznę i podpowiedź lub zdarza się, iż ktoś poda produkt/dodatek, o którym by się nie pomyślało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: sałatka z wedzonego kurczaka IP: *.stacje.agora.pl 06.02.04, 12:36 ??? o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: sałatka z wedzonego kurczaka IP: *.stacje.agora.pl 06.02.04, 14:05 coś takiego a człowiek chciał kilka przepisów bo impreza domowa sie zbliża coś takiego Jak nie to nie gratulacje za pomysły HANIU znajdzcie sobie inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: sałatka z wedzonego kurczaka 06.02.04, 14:09 Gość portalu: pepe napisał(a): > coś takiego a człowiek chciał kilka przepisów bo impreza domowa sie zbliża coś > takiego Jak nie to nie gratulacje za pomysły HANIU znajdzcie sobie inny temat. Jeżeli zaszła pomyłka, jestem gotowa przeprosić. Ale Ty zamiast wyjaśnić np. dlaczego umieszczasz każdy wątek pod innym nickiem, wściekasz się. No i nie wygląda to zbyt pięknie. Oczywiście nikt Cię nie zmusza do uczestniczenia w tym forum, i jeżeli Ci się tu nie podoba, jest wiele innych stron internetowych, na których na pewno znajdziesz interesujące Cię przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: sałatka z wedzonego kurczaka 06.02.04, 15:16 Ja bym zrobiła tak: kurczak w kostę, do tego puszka kukurydzy, ser żółty w kosteczkę, ogórki korniszone w kosteczkę i majonez. Ewentualnie groszek zielony lub czerwona fasola. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: a może zamiast żółtego ser lazur lub inny nie 07.02.04, 14:42 Jak ktoś lubi, to pewnie może być lazur. Ja nie przepadam... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: sałatka z wedzonego kurczaka 06.02.04, 20:22 Piers kuraka w kostke, ananasy (puszka) w kostke, puszka kukurydzy, sporo pieprzu , sól, majonez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: sałatka z wedzonego kurczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 16:24 kurczak wedz. pokrojony w kostke, kukurydza, ananas z puszki pok. w kostke, papryka, majonez lub jogurt (diet.), ciuta keczupu lub konc. pkm. ale nie koiecznie. Pyszota Odpowiedz Link Zgłoś