citrouille 30.03.10, 10:44 Moze glupie pytanie, ale przyjezdzam na swieta i zastanawiam sie co mam kupic a co dostane na miejscu, mam zamiar robic ciasto na spodzie z ciastek digestive. Moze ktos podpowie gdzie kupie je w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majala Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? IP: *.rzeszow.mm.pl 30.03.10, 10:54 W sklepie spożywczym , niekoniecznie w ekstra delikatesach. U mnie np w osiedlowym sklepie PSS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 30.03.10, 10:54 W każdym supermarkecie. Chyba że chodzi o jakąś konkretną firmę, to wszelkie Almy,Piotry i Pawły, Bomi. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 30.03.10, 11:16 Dla mnie Digestive to firmy McVitie's. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geo Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 10:59 Ja kupiłem w kiedyś w Delimie. W Almie u mnie nie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 30.03.10, 11:22 W Łodzi są w Almie, nie ma w Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
citrouille Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 30.03.10, 12:06 Dzieki ! tzn sa do kupienia i bede mogla piec ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 30.03.10, 12:08 w krakowie w almie, po lewej stronie od wejscia do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 30.03.10, 12:56 W Krakowie kupuję je w Tesco, zarówno te zwykłe jak i w czekoladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoicka Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 30.03.10, 16:03 w większości sklepów są. nie pamiętam pod jaką marką były kiedyś, od pewnego czasu są pod tą marką: www.frisco.pl/product/5906747315672/LU_Digestive_Ciastka.xhtml nie jestem pewna czy nie pakują ich trochę inaczej (w plastikowe korytko i folię, ale wyglądają mniej więcej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ewbert Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 01.04.10, 15:07 ja kupuje w Marks&Spencer :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? IP: *.aster.pl 01.04.10, 15:39 najwyrazniej autorka watku uznala, iz Polska jest takim zadupiem, ze ciastek digestive bedzie musiala ze swieca szukac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? IP: 193.138.241.* 03.04.10, 16:00 Normalnie przesada,przypomniała mi się przypowieść o Rosjanach,którzy przyjechali do Polski na wesele z wędzną słoniną,gdyż myśleli,że w Polsce głód. Odpowiedz Link Zgłoś
citrouille Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 03.04.10, 16:18 Moze na forum, wsrod ludzi, ktorzy gotowaniem sie pasjonuja, to pytanie budzi rozbawienie ale jak poprosilam znajomych, zeby kupili tych ciastek bo potrzebne mi na spod do sernika, to sie spytali najpierw co to jest i gdzie je mozna kupic - wiec troche wyrozumialosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelina Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 16:08 ja mieszkam w bielsku-białej i tu np.tych ciastek ze świecą szukać,więc dajcie sobie siana z tymi docinkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.13, 20:19 no i się nie myliła, też ich nie mogę znaleźć ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nottymoni Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 16.05.13, 02:10 a przyszlo ci moze do glowy, ze czasem, ktos nie byl w polsce od wielu lat i nie wie co mozna kupic obecnie? z kraju wyjechalam 10 lat temu, ostatni raz bylam 3 lata temu i digestive tez nie bylo w popularnych supermarketach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhcp Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? IP: *.jmdi.pl 16.05.13, 08:44 Można sobie samemu zrobić. www.mojewypieki.com/przepis/ciastka-digestive Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla ciastka IP: *.231.8.51.koba.pl 02.03.14, 19:47 od 2 tygodni szukam w białymstoku i nie ma nigdzie, ani w piotrze i pawle, ani pssie, ani auchan, nigdzie, więc może te mądrale mi wyślą pocztą? jak tak wszytsko niby jest Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: ciastka 02.03.14, 19:52 I przez 3 lata nie znalazłaś? To już chyba nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: ciastka IP: *.toya.net.pl 02.03.14, 19:57 Ale za to Białystok ma p. Kononowicza a inne miasta nie. Zresztą przepowiadał że nie będzie niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . W Wawie tez nie ma IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.14, 20:45 Wyglada na to, ze chyba sie Digestive wstrzymalo z dostawami do sklepow, bo u mnie, Wawa, tez nigdzie nie widze... Szlag by to, jedyne sensowne ciastka z tych kupowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
ilenia Re: Gdzie znajde ciastka digestive w Polsce ? 23.04.14, 12:49 Ciastek digestive już nie dostaniemy w Polsce - jeśli są, to tylko z końcówki produkcji. Poinformowano mnie na infolinii, że wycofano je ze sprzedaży ze względu na zbyt małe zainteresowanie... Produkcję wstrzymali już w zeszłym roku :( Być może jakaś inna firma pokusi się o ich produkcję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena mcvitie's digestive IP: *.tktelekom.pl 29.05.14, 21:17 niebawem bedzie okazja do ponownego nabycia moich ulubionych ciasteczek :) magazynhandel.pl/2014/03/10/herbatniki-mcvitie-s-digestive-pojawia-sie-na-polskim-rynku/ albo tutaj juz teraz: www.britishshop.pl/pl/p/McVities-Digestives-Milk-Chocolate-200g/1678 Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: mcvitie's digestive 29.05.14, 22:14 Chora cena, w sklepach kosztują w przeliczeniu 4-5 zł, nie dajcie się naciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś