Gość: spragniony IP: 12.21.160.* 26.02.04, 00:50 wiem ze nie czas na paczki, ale jesli ktos zna dobry i latwy przepis (aby nie byly gliniaste) to bede wdzieczny. nie mam dostepu do paczkow a obiecalem zonie ze upieke. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liska Re: dobre paczki IP: 81.210.125.* 26.02.04, 10:34 Jakiś czas temu założyłam tu podobny wątek: "Gdzie są najlepsze pączki w W-wie" i Limba podała mi znakomity przepis. Odszukaj ten wątek i ten przepis, bo pączki wg niego były rozkosznie boskie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spragniony Do Limby i Liski IP: 12.21.160.* 28.02.04, 15:08 Liska, dziekuje za informacje. Limba, wspanialy przepis, jeszcze wieksze podziekowania za tak szczery przepis. Nie mam dostepu do paczkow, wiec ten przepis to byla moja nadzieja i wyszlo. Zrobilismy je juz dwa razy. Za drum razem zamiast tradycyjnego wyrabiania, uzylem maszyny do pieczenia chleba aby wyrobila ciasto. Ciasto po wyrobieniu bylo nawet bardziej pulchne niz to wyrabiane reka. Objadamy sie z zona i dziecmi niemilosiernie. Mam jeszcze jedno pytanie, odwiedzam Polske co najmniej raz w roku, wiec chce wpasc do tej piekarni na Gorczewskiej, czy mozecie podac adres ? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: dobre paczki=mocny sznurek i papier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 17:02 Odpowiedz Link Zgłoś