Gość: K. IP: *.mtvk.pl 02.03.04, 16:13 Czy mrozone frytki przed upieczeniem/usmazeniem rozmraza sie czy nie? Na opakowaniu nie ma na ten temat informacji. To pilne, bo za godzinke robie obiad :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Mrozone frytki- pomocy! 02.03.04, 16:18 Ja nigdy nie rozmrażam mrożonych i zawsze je piekę w piekarniku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Mrozone frytki- pomocy! 02.03.04, 16:18 zamrożone frytki wrzuć na blache, która grzała się w piekarniku piekarnik powinien być nagrzany do ok. 220stopni, zanim wrzucisz ZAMROŻONE fytki. jeśli masz termowentylację, to jej użyj - fryteczki będą bardziej chrupkie smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Mrozone frytki- pomocy! IP: *.mtvk.pl 02.03.04, 16:26 Dzieki wielkie! :) Ja mam zamiar wrzucic je na patelnie, bo moj luby lubi takie tluste :( Trzymajcie kciuki, to moj pierwszy kontakt ze sklepowymi frytkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamian Re: Mrozone frytki- pomocy! IP: *.chello.pl 02.03.04, 16:25 No pewno nie rozmrażaj. Ja robię w oleju - są najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś