Dodaj do ulubionych

dieta Atkinsa

22.03.04, 12:22
jestem na tej diecie i bardzo proszę jeśli ktoś zna przepisy na różne potrawy
nie zawierające węglowodanów i cukru
Obserwuj wątek
    • Gość: Linn Re: dieta Atkinsa IP: *.dialup.tiscali.it 22.03.04, 15:52
      To forum nie jest najlepszym miejscem na zdobycie takich przepisow. Sam diete
      pomine milczeniem.
      • wedrowiec2 Re: dieta Atkinsa 22.03.04, 16:23
        Popieram Linn. Juz wcześniej chciałam coś napisac na ten temat, ale cisnęły mi
        się na klawiaturę niezbyt cenzuralne słowa.
        Na tym forum piszemy o dobrym, smacznym jedzeniu i chętnie zdrowym jedzeniu.
        Wszelkie perwersje dietetyczne są tu nieobecne.
        • hania55 Re: dieta Atkinsa 22.03.04, 16:29
          Ale nie tak dawno było sporo odpowiedzi na prośbę, chyba Camille, o podanie
          pomysłów na bezwęglowodanowe i bezcukrowe śniadania... ;-P

Założycielce wątku radziłabym przejrzeć to forum i wybrać przepisy na przeróżne
          mięsa, surówki, ryby. Niestety nie podam konkretów, bo nie wiem, które produkty
          i w jakiej postaci są absolutnie wyklęte, a które bardzo mocno zalecane w
          diecie Atkinsa. Nie porywam się na jej wypróbowanie na sobie, bo życie
          niskociśnieniowca bez odrobiny słodyczy i paru węglowodanów byłoby nieznośnie
          smutne, szare i senne :-)
          • Gość: Camille Re: dieta Atkinsa IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 22.03.04, 17:42
            Mea culpa.....Tak, to ja jestem winna umieszczenia na tym forum pytania co do
            sniadan bez cukru i weglowodanow...../ponizej link dla glownej zainteresowanej
            dieta Atkinsa- zreszta ja probuje chudnac na innej diecie, ta Akinsa mnie
            troche przeraza/:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=10536622&v=2&s=0
            Moze cos tam znajdziesz dla siebie!
    • ruda-kotka Re: dieta Atkinsa 22.03.04, 17:56
      hafsa.republika.pl/diety/atkins.htm
      ruda-kotka perwersyjna? ;
    • Gość: sz mu tu sie nie odchodzamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:52
    • Gość: kasia Re: dieta Atkinsa IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 24.03.04, 01:50
      przeczytalam wszystkie listy i wydaje mi sie ze nikt nie ma pojecia na czym ta
      dieta polaga. ja osobiscie kupilam sobie ksiazke z przepisami Atkins dieta i
      nie jest tak zle.
      chetnie podam ci jakis przepis, ale teraz musze leciec, ale wroce tu.
      • Gość: Linn Re: dieta Atkinsa IP: *.dialup.tiscali.it 24.03.04, 09:25
        Nie wiem z czego wysnuwasz takie wnioski. Co do diety i ksiazki, pojdz z nia do
        swojego lekarza i podyskutuj.
    • Gość: kasia Re: dieta Atkinsa IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 24.03.04, 01:56
      to znowu ja, idz na strone www.atkins.com a znajdziesz tam mnostwo przepisow.
      powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka