isia10 22.03.04, 12:22 jestem na tej diecie i bardzo proszę jeśli ktoś zna przepisy na różne potrawy nie zawierające węglowodanów i cukru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linn Re: dieta Atkinsa IP: *.dialup.tiscali.it 22.03.04, 15:52 To forum nie jest najlepszym miejscem na zdobycie takich przepisow. Sam diete pomine milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: dieta Atkinsa 22.03.04, 16:23 Popieram Linn. Juz wcześniej chciałam coś napisac na ten temat, ale cisnęły mi się na klawiaturę niezbyt cenzuralne słowa. Na tym forum piszemy o dobrym, smacznym jedzeniu i chętnie zdrowym jedzeniu. Wszelkie perwersje dietetyczne są tu nieobecne. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: dieta Atkinsa 22.03.04, 16:29 Ale nie tak dawno było sporo odpowiedzi na prośbę, chyba Camille, o podanie pomysłów na bezwęglowodanowe i bezcukrowe śniadania... ;-P Założycielce wątku radziłabym przejrzeć to forum i wybrać przepisy na przeróżne mięsa, surówki, ryby. Niestety nie podam konkretów, bo nie wiem, które produkty i w jakiej postaci są absolutnie wyklęte, a które bardzo mocno zalecane w diecie Atkinsa. Nie porywam się na jej wypróbowanie na sobie, bo życie niskociśnieniowca bez odrobiny słodyczy i paru węglowodanów byłoby nieznośnie smutne, szare i senne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: dieta Atkinsa IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 22.03.04, 17:42 Mea culpa.....Tak, to ja jestem winna umieszczenia na tym forum pytania co do sniadan bez cukru i weglowodanow...../ponizej link dla glownej zainteresowanej dieta Atkinsa- zreszta ja probuje chudnac na innej diecie, ta Akinsa mnie troche przeraza/: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=10536622&v=2&s=0 Moze cos tam znajdziesz dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-kotka Re: dieta Atkinsa 22.03.04, 17:56 hafsa.republika.pl/diety/atkins.htm ruda-kotka perwersyjna? ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dieta Atkinsa IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 24.03.04, 01:50 przeczytalam wszystkie listy i wydaje mi sie ze nikt nie ma pojecia na czym ta dieta polaga. ja osobiscie kupilam sobie ksiazke z przepisami Atkins dieta i nie jest tak zle. chetnie podam ci jakis przepis, ale teraz musze leciec, ale wroce tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: dieta Atkinsa IP: *.dialup.tiscali.it 24.03.04, 09:25 Nie wiem z czego wysnuwasz takie wnioski. Co do diety i ksiazki, pojdz z nia do swojego lekarza i podyskutuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dieta Atkinsa IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 24.03.04, 01:56 to znowu ja, idz na strone www.atkins.com a znajdziesz tam mnostwo przepisow. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś