Dodaj do ulubionych

Gessler online?

04.10.10, 13:49
Czy ktos z Was, dobrzy ludzie wie gdzie mogę znaleźć ten program online? Wszyscy komentuja, krytykuja lub chwala a ja nie wiem o co chodzi. Jeen odcinek chociaż, zebym wiedziala w czym rzecz. Nie mieszkam w Polsce i nie mam dostepu do TVP online (zablokowana). Na you tube nie znalazłam. Nie działa też Onet VOD:

We're sorry. Currently our library can only be
viewed within Poland.

Obserwuj wątek
    • vandikia Re: Gessler online? 04.10.10, 13:57
      u mnie działa
      vod.onet.pl/kuchenne-rewolucje,kuchenne-rewolucje,3554,2,6144,odcinek.html
      • sueellen Re: Gessler online? 04.10.10, 14:15
        No bo z Polski piszesz to dziala. Przeciez napisalam, ze Onet Vod NIE DZIALA zagranica.
        • Gość: sylwia Re: Gessler online? IP: *.ds3.agh.edu.pl 04.10.10, 16:12
          hm,a u mnie z kolei wymagają aktualizacji silverlight.zainstalowałam to już chyba z 3 razy a dalej pokazuje się komunikat że potrzeba nową wersję.
          ma ktoś podobny problem?
          • ewikowa Re: Gessler online? 04.10.10, 19:23
            a moze sprobujesz takie cos:

www.diggthis.net/how-to-mask-your-ip-and-use-country-restricted-websites/
            zmienisz IP i ogladasz:)
          • absit sylwia....ja mam ten sam problem 07.10.10, 05:32
            Gość portalu: sylwia napisał(a):

> hm,a u mnie z kolei wymagają aktualizacji silverlight.zainstalowałam to już chy
            > ba z 3 razy a dalej pokazuje się komunikat że potrzeba nową wersję.
            > ma ktoś podobny problem?

j.w.
        • corrina_f1 Re: Gessler online? 07.10.10, 09:56
          Wieczorem spróbuje podlinkować stronę, na której mąż ogląda wszystkie możliwe telewizje. Ogląda z Polski ale nie tylko polskie kanały zatem zakładam że działa to w dwie strony :)
    • sueellen Re: zapomnij gesslerową, 10.10.10, 10:10
      zaraz zobacze. zmienilam proxy i ogladam 1 odcinek 1 sezonu. że tez trzeba bawic się w hakera aby sobie program o gotowaniu obejrzeć!
      • novinka1 Re: zapomnij gesslerową, 10.10.10, 21:37
        Suellen, jak to zrobiłaś? ja z kolei w drugą stronę, próbuję z PL oglądać Channel 4 i jakoś nie zadziałało...
        • sueellen Re: zapomnij gesslerową, 10.10.10, 21:54
          bardzo proste.
          Wpisz w wyszukiwarke english proxy. Znajdź strone, która poda Ci dziłające proxy i proxy port. np aliveproxy.com/gb-proxy-list/
          Następnie (jesli masz firefoxa) wchodzisz do zakładki narzędzia ->opcje -> zaawansowane -> sieć (network) -> ustawienia i tam zmieniasz z automatycznego proxy na manualne ustawienia (tłumacze caly czas z angielskiego więc nazwy moga sie nieznacznie róznić) i wpisujesz proxy i port. Gotowe.
    • sueellen Re: zapomnij gesslerową, 10.10.10, 11:11
      Po pierwsze nie jet to program o gotowaniu tylko o prowadzeniu restauracji. Schemat identyczny co w superniani czy how clean is your house. Nie podoba mi się tylko jedna rzecz w tym wszystkim - Gessler przeklina i jest to przeklinanie nie do zaakceptowania dla moich uszu.

W pierwszym odcinku Gessler poprawila czystosc kuchni i baru, wystrój restauracji, wyznaczyła każdemu pracownikowi zakres obowiazków i zmienila menu.

Zapomniała o mundurku dla kelnerki - dziewczyna dalej podawala w dżinsach i przykrótkim t-shircie odsłaniającym plecy podczas pochylania się. Apetyczne to nie jest.
      • mhr-cs Re: zapomnij gesslerową, 10.10.10, 11:17
        sueellen napisała:

> Zapomniała o mundurku dla kelnerki - dziewczyna dalej podawala w dżinsach i prz
        > ykrótkim t-shircie odsłaniającym plecy podczas pochylania się. Apetyczne to nie
        > jest.

masz racje,
        uciecha dla "mezczyzn"
    • sueellen Re: zapomnij gesslerową, 10.10.10, 22:01
      Masz rację. Obejrzałam też 3 odcinek. Szef jakis kretacz, w ogole nie wie o zaproszeniu Geslerowej, nie placi pracownikom pensji, Gesslerowa płaci za zakupy i zaliczki dla pracowników, szef kuchni z kelnerem piją za barem, kelnerki palą przy barze (mieszkam w UK i w ogole zapomnialam, że w restauracjach ktokolwiek pali)... I oczywiscie wszystko kończy sie szczesliwi. Przesłodzone i naciagane. Podobał mi sie natomiast odcinek drugi o restauracji na 16 pietrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka